İrfan Can Kahveci için Koç-Gümüşdağ zirvesi

29.01.2021 - 15:48 | Son Güncellenme: 29.01.2021 - 19:54

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci için kararını verdi. Başkan Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Detaylar haberimizde...

İrfan Can Kahveci için Koç-Gümüşdağ zirvesi

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Başakşehir, yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci hakkında kararını verdi. Başkan Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Oyuncu sarı lacivertli takıma transfer oluyor...

Anlaşma sağlandı

Kedi yumağına dönen Başakşehirli İrfan Can Kahveci transferi sonunda çözüldü, Fenerbahçe ve Başakşehir, milli oyuncunun transferi konusunda anlaşma sağladı.

Edinilen bilgilere göre süreç şöyle gelişti: İrfan Can Kahveci için daha Galatasaray'dan teklif alan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ,  Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturmadan Fransa'nın Marsilya takımından oyuncuya teklif geldiğini açıkladı.

Fenerbahçe'inin teklifi 6.5 milyon Euro

Fransa basınında bu teklifin olmadığının ortaya çıkmasından sonra sarı lacivertliler ilk temaslarda dile getirilen miktardan daha düşük bir teklifte bulundu. Fenerbahçe'inin teklifi 6.5 milyon Euro, şu an kiralık olarak Başakşehir'de oynayan Deniz Türüç, bir oyuncu ve Kahveci'nin bundan sonraki satışından yüzde 25 pay şeklinde oldu.

Galatasaray teklifi yükseltmeyeceğini söyledi

Başakşehir tarafı, teklif yükseltilmezse oyuncunun kulübünde kalacağını Fenerbahçe'ye iletti. Bu arada transfer masasında bulunan Galatasaray ile iletişime geçildi. Sarı kırmızılar hiçbir şartta verdikleri teklifin üzerine çıkmayacaklarını Başakşehir tarafına iletti.

Gümüşdağ - Koç zirvesi

Sarı lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ tecrübeli orta sahanın transferi için görüşme gerçekleştirdi.

Tarafların zirvesi Başakşehir kulüp binasının yapılırken yaklaşık 1 saat sürdü. Fenerbahçe İstanbul ekibine 25 yaşındaki futbolcu için teklifini sundu. İki kulübün kısa süre içinde yeniden bir araya gelerek son detayları görüşecek.

İrfan Can Kahveci, daha önce yaptığı açıklamada transfer olmak istediğini söylemiş, Başakşehir kimle anlaşırsa sorun çıkarmayacağını belirtmişti.

İrfan Can Kahveci istatistikleri

2017 ara transfer döneminde Başakşehir’e transfer olan İrfan Can Kahveci bu sezon 18 maçta 2 gol 1 asistlik katkı sağladı. 25 yaşındaki oyuncu Başakşehir’de 150 maçta 19 gol 16 asist yaptı. Geçen sezon İstanbul ekibi ile şampiyonluk yaşayan İrfan Can Kahveci UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İstanbul’da oynanan 4-3 kaybedilen Leipzig karşılaşmasında attığı 3 gol ile Avrupa kulüplerinin dikkatini de çekti.

Senin için hazırladığımız haberler