İrfan Can Kahveci için sürpriz takım

31.01.2021 - 08:33 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 08:41

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği İrfan Can Kahveci için Alman kulübü Hertha Berlin devreye girdi. Hertha Berlin oyuncunun transferi için Başakşehir ile görüşmelere başladı. İşte detaylar...

İrfan Can Kahveci için sürpriz takım

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği milli futbolcu İrfan Can Kahveci için sürpriz bir takım daha talip oldu...

Görüşmeler başladı...

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Alman ekibinin, İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek için Başakşehir kulübü ile görüşmelere başladığı belirtildi. 

10 milyon Euro

Haberde, Hertha Berlin'in milli futbolc için 10 milyon Euro gibi bir bonservis bedelini de ödemeye hazır olduğu ifade edildi. 

Ayrıca İrfan Can Kahveci, Hertha Berlin'in teklifine karşın Türkiye'de kalmak istiyor. Oyuncu, şu anda Galatasaray'la yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydetmiş durumda.

Fenerbahçe ve Galatasaray...

Bilindiği üzere Fenerbahçe ve Galatasaray, İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek için bir süredir Medipol Başakşehir ile görüşmelerini sürdürüyordu. 

6 gol 3 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki orta saha oyuncusu; bu sezon forma giydiği 25 maçta 6 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler