İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler Açıklamalar Yaptı

20.09.2022 - 10:52 | Son Güncellenme: 20.09.2022 - 11:10

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta 5. karşılaşmasında Lüksemburg’u konuk edecek olan A Milli Takım'da İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler açıklamalar yaptı.

İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler Açıklamalar Yaptı

AJANSSPOR-HABER

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta 5. karşılaşmasında Lüksemburg’u konuk edecek olan A Milli Takım'da İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci: "Benim için her şey yolunda gidiyor"

Kahveci, "Benim için her şey yolunda gidiyor. Çok fazla sakatlıklarım oldu, performans düşüşlerim oldu ancak tekrar milli formayla mücadele edeceğim için çok mutluyum. Burada güzel bir ortam var. Hocamız da çok sıcakkanlı. Genç kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı oluyorum. 

"İnşallah gol yemeden bu Uluslar Ligi'ni tamamlarız"

Benim favori takımım her zaman Türkiye. Öyle favori bir takımım yok. İnşallah gol yemeden bu Uluslar Ligi'ni tamamlarız" dedi.

Serdar Gürler: "Elimden geleni yapacağım"

Gürler, "Türkiye'de, Avrupa'da kendini kanıtlamış üst düzey oyuncular var. Elimden geleni yapacağım. Başarılara katkı sağlarsam ne mutlu bana. Rotasyon demeyelim. İyi oynayanı oynatıyor Emre Belözoğlu hoca. 

"İnanılmaz mutlu ve gururluyum"

Hocamız bizi sezona çok iyi hazırladı ve öyle de devam ediyoruz. İnanılmaz mutlu ve gururluyum. Milli Takım'da olmak her zaman gurur verici. Kendini Avrupa'da kanıtlamış çok iyi oyuncularımız var" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler