"İrfan Can Kahveci, İspanya'ya gidecek"

01.05.2024 - 15:03 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 15:14

Son olarak Adanaspor'u çalıştıran teknik direktör Mustafa Kaplan, Fenerbahçe'de forma giyen İrfan Can Kahveci'nin İspanya'ya gideceğini söyledi. Detaylar.

"İrfan Can Kahveci, İspanya'ya gidecek"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'deki performansıyla pek çok Avrupa kulübünün dikkatini çekene İrfan Can Kahveci için tecrübeli oyuncunun eski teknik direktörü Mustafa Kaplan önemli açıklamalarda bulundu.

İrfan Can'ın İspanya'ya gitme ihtimali yüksek

Kaplan, Gençlerbirliği'nden öğrencisi olan İrfan Can'ın sezon sonunda İspanya'ya gitme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. 

"Fenerbahçe'yi bu sezon sırtladı"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Kaplan, "Biz Türk futboluna çok önemli oyuncular kazandırdık. Onlardan bir tanesi de İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'yi bu sezon sırtladı. 

İlgini Çekebilir
TFF'den erken seçim açıklaması: "Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez"
Habere Git

"Sevilla onu istiyor"

Büyük bir ihtimalle sezon sonunda kulüpler anlaşırsa yurt dışına gidecek. Gideceği yer de İspanya olur. Sevilla onu istiyor. Ama İtalya'dan da talipleri var.

"Ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam paraya bakmam, İrfan'ı da vermem"

Kendisine, 'Türkiye'de Alex'ten sonra en büyük sol ayak sensin' demiştim. Ama ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam, paraya bakmam, İrfan'ı da vermem. İrfan'a 'Ben senin yerinde olsam Fenerbahçe'de efsane olur, Fenerbahçe'de futbolu bırakırım' dedim. İrfan Can da 'hayırlısı olsun hocam' dedi" şeklinde konuştu.

18 gol 12 asist

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 45 karşılaşmada 18 gol ve 12 asistlik müthiş performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan dev gelir! 1.5 milyar TL...
Habere Git

Fenerbahçe 7 milyon Euro ödedi

Fenerbahçe, 28 yaşındaki yıldız futbolcuyu 31 Ocak 2021 tarihinde Başakşehir'den 7 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna katmıştı. Ayrıca Başakşehir Kulübü, İrfan Can Kahveci'nin üçüncü bir kulübe transfer olması halinde, 11 milyon Euro'yu aşan tutarın yüzde 20+KDV'sini alacak.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan milli futbolcu 2013 yılında A takıma yükseldi. Bir dönem Haceteppe'de kiralık olarak forma giyen başarılı oyuncu 2021 yılında Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler