İrfan Can Kahveci isyanı: Fenerbahçe deneme tahtası değil! Camia kızıyor

İsa Kethüda
01.12.2021 - 14:10 | Son Güncellenme: 01.12.2021 - 15:56

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, İrfan Can'ın saldırı maddesiyle PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

İrfan Can Kahveci isyanı: Fenerbahçe deneme tahtası değil! Camia kızıyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, İrfan Can'ın saldırı maddesiyle PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili konuştu. Kızılhan, kararın tamamen kötü niyetli olduğunu söyledi.

"Örneği yok, camiamızı kızdırıyor"

Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Kızılhan, "Örneği olmayan sevklerin Fenerbahçe üzerinden gerçekleşmesi camiamızı kızdırmaktadır. Fenerbahçe deneme tahtası değildir" dedi.

"Kötü niyetli uygulama"

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, İrfan Can'ın PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili konuştu ve kararın tamamen kötü niyetli bir şekilde uygulandığını belirtti.

 

 

"Skandal karar"

Burak Kızılhan şöyle konuştu: "PFDK sevkleri bizim için şaşkınlık verecek boyutta. Bu sisteme çöreklenmiş kişilerin değişmesi gerektiği talebimizin ne kadar haklı olduğu ortadadır. Amacı Türk futbolu dışında olan herkesin değişmesi gerektiğini söylüyoruz. Hem Türkiye'de hem yurt dışında sık sık görülen itiş kakışa saldırı demek kötü niyet ve iş bilmemezliktir. Bu her hafta, her maçta benzeri görülen bir olay. İrfan Can Kahveci, saldırı adı altında bir ithamla karşı karşıya kalmıştır. Sevkin bu şekilde yapılması en hafif tabiriyle kötü niyettir. Her maçta yaşanabilecek bir olayla ilgili skandal bir karar verilmiştir. Bu asla kabul edilemez. Örneği olmayan sevklerin Fenerbahçe üzerinden gerçekleşmesi camiamızı kızdırmaktadır. Fenerbahçe deneme tahtası değildir."

"Ceza beklemiyoruz"

İki sezon öncesi şu an Lazio forması giyen Vedat Muriç'in 'niyet okuma' yöntemiyle PFDK'ya gönderildiğini hatırlatan Kızılhan, "Geçmişte futbolcumuz Vedat Muriç'e de niyet okuma usulüyle ceza verilmeye çalışılmış ancak ceza verilmemiştir. Yine aynısı olacaktır. İrfan Can Kahveci'ye ceza çıkmayacağını düşünüyoruz. Yanlış hesap Bağdat'tan dönecektir" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler