İrfan Can Kahveci, Trabzon'da oynayacak mı?

22.02.2021 - 21:17 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 08:42

Son dakika haberleri… Göztepe yenilgisiyle ağır darbe alan Fenerbahçe’de gözler Trabzonspor maçına çevrildi. Hafta sonu oynanacak kritik karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak sarı-lacivertli takımda İrfan Can Kahveci'den gelen haber teknik ekibi sevindirdi. İşte detaylar…

İrfan Can Kahveci, Trabzon'da oynayacak mı?

Nazım TÜRKNAS \Volkan YILMAZ-AJANSSPOR

Geride kalan haftada evinde Göztepe'ye mağlup olarak, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında önemli bir yara alan ve lider Galatasaray'ın 3 puan gerisine düşen Fenerbahçe için Trabzonspor maçının önemi ve zorluk derecesi de katlandı.

 

Pelkas'tan sonra o da dönüyor

Sarı lacivertlilerde Pelkas, Göztepe maçıyla birlikte sahalara geri döndü. Şimdi gözler ara transferin flaş isimlerinden İrfan Can Kahveci'de. Medipol Başakşehir'deyken sakatlanan Kahveci'nin sakatlığı geçti. 

Bulut’a “Hazırım” mesajı verdi

Yıldız oyuncunun bugün yapılan son kontrollerinden iyi haber çıktı. İrfan Can, teknik direktör Erol Bulut tarafından tercih edilmesi halinde Trabzonspor maçının ikinci devresinde oynayabilecek duruma geldi. Oyuncu da kendini iyi hissettiğini ve oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın kapısından çevrildi

Fenerbahçe, ara transferde adeta Galatasaray'ın kapısından çevirdiği İrfan Can Kahveci'yi Başakşehir'den, 7 milyon Euro bonservis bedeli, Deniz Türüç ve Tolga Ciğreci'nin bonservisleri, oyuncunun yurtdışına satışından yüzde 20 net pay ve şampiyon olunması halinde de 1 milyon Euro başarı primi karşılığında almıştı.

 

25 yaşındaki futbolcu bu sezon lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda toplam 25 maçta sahaya çıktı. Oyuncu bu maçlarda 6 gol atarken 3 de asiste imza koydu.

Senin için hazırladığımız haberler