İrfan Can Kahveci'dan Jorge Jesus'a Soru: Rotasyon Olacak Mı?

İsa Kethüda
26.10.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 26.10.2022 - 14:08

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile karşılaşacak Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, basın toplantısında konuştu. Kahveci, teknik direktör Jorge Jesus'a da soru sordu

İrfan Can Kahveci'dan Jorge Jesus'a Soru: Rotasyon Olacak Mı?

AJANSSPOR-HABER

 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında yarın Fransa'nın Rennes takımını ağırlayacak.

Karşılaşma öncesi sarı-lacivertli takımda İrfan Can Kahveci basın toplantısı düzenledi. Başarılı oyuncu, teknik direktör Jorge Jesus'a da Rennes maçında rotasyon olup olmayacağı ile ilgili de bir soru sordu. İşte detaylar.

"Lider olarak çıkmak istiyoruz"

Kahveci, "Grup liderliği için önemli bir maça çıkıyoruz. İnşallah kazanmaya devam ederiz. Lider olarak çıkmak istiyoruz. Lider son 16'ya kalıyor. İnşallah yarın bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum.

İlgini Çekebilir
Jesus kötü haberi verdı: İki yıldız dönmeyecek!
Habere Git

"Beni en çok etkileyen insanlardan biri oldu"

Önceki sezonlarda az gol atmışım, onu gördüm. İnşallah bu sezon daha fazla atarım. Hocamız, sahada göstermiş olduğumuz oyunla hocalığını gerçekten büyük bir hoca olduğunu kanıtladı bize. Zaten öyle bir hocaydı kazandığı kupalarla. Ben hocanın insanlığını konuşmak istiyorum. Gerçekten inanılmaz iyi bir insan. Benim futbol kariyerimde beni en çok etkileyen insanlardan biri oldu. Onun için her şeyimizi vermeye çalışıyoruz. Herkes ona saygı duyuyor.

"Hocamız benden faydalanmasını biliyor"

Hocamız önceden benim orta saha oynadığımı biliyor. Hem içeride hem dışarıda oynuyor gibi oynuyorum, bu da benim performansımı daha. Hocamız benden faydalanmasını biliyor. Bu da benim performansıma yansıyor. İnşallah böyle devam eder.

"İlk defa böyle bir atmosfer görüyorum Kadıköy'de"

Daha önce neleri doğru yaptıysak onları yapmaya devam edeceğiz. Hocamızın bir sözü var 'İyi hücum maç kazandırır ama iyi savunma şampiyon yapar.' İnşallah bunu devam ettiririz. Ben de ilk defa böyle bir atmosfer görüyorum Kadıköy'de. Bu tabii ki hocamız sayesinde. Hocamız herkesi birlikte tutuyor. Herkes hocamıza saygı gösteriyor. Sonuçları aldıktan sonra taraftarlarımız da arkamızda duruyor. Ama önemli olan her zaman arkamızda olmaları. İyi günde de kötü günde de. Zaten bunu en iyi yapan taraftar da geçmişte Fenerbahçe'dir. İnşallah güzel bir şekilde sezonu tamamlarız.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Hakem operasyonu için geri sayım! İki isim belli oldu
Habere Git

"Oynayıp oynamayacağımı ben de bilmiyorum"

Oynayıp oynamayacağımı ben de bilmiyorum. Biz de tahmin edemiyoruz artık. İlk maçta güzel gol atmıştım. Hocamız maçtan sonra bana şunu söylemişti, "Sen busun, keyif alarak oyna" diye. Hocamız geldiğinden beri futboldan keyif almaya başladım. İnşallah bu maçta da diğer maçlarda devam ettiririm" dedi.

İrfan Can Kahveci'den Jorge Jesus'a soru

Öte yandan, İrfan Can Kahveci basın toplantısında konuşan teknik direktör Jorge Jesus'a bir soru yöneltti: 

İrfan Can Kahveci: "Fenerbahçe TV, İrfan Can Kahveci. Hocamıza sorum; yarın rotasyona gitmeyi düşünüyor mu?"

Jesus, oyuncusuna şu şekilde cevap verdi: 

"Bu oyuncularımın bana ne kadar açık olduğunun bir göstergesi. Aramızda daha önceden planlanmış bir şey değildi bu. Ama o zaten biliyor. İdmanlarda yer alıyor, idmanlarda maçta kimin oynayacağı ve nasıl oynayacağımız az çok belli oluyor. Dolayısıyla o soruyu bana sorarken, biliyor ki yine rotasyon olacak" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler