İrfan Can Kahveci: "Yarı finale çıkmak istiyorduk"

Burak Alaca
19.04.2024 - 01:17 | Son Güncellenme: 19.04.2024 - 01:37

UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçında temsilcimiz Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği mücadelenin ardından takımın yıldızları açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci: "Yarı finale çıkmak istiyorduk"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde temsilcimiz Fenerahçe'nin Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılar sonunda elendiği mücadelenin ardıdan takımın yıldızları açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci: "Pozisyonları değerlendiremedik"

Fenerbahçe'nin tek golünü kaydeden İrfan Can Kahveci buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini "En iyi maçlarımızdan birini oynadık. İlk yarı özellikle. Pozisyonlar bulduk. Ancak değerlendiremedik. Üzgünüz." ifadeleri ile dile getirdi.

"Yarı finale çıkmak istiyorduk"

Karşılaşmayı daha erken kapatabileceklerini söyleyen İrfan Can Kahveci "Çok üzgünüz, maça iyi başladık. Erken golle 2-0, 3-0 yapabilirdik. Yarı finale çıkmak istiyorduk. Atmamız gerekiyordu ama atamadık. Penaltılarda olmaması bizi çok yordu. Pazartesi maçımız var. Önümüze bakacağız. Şampiyonluk şansımız yüksek. Ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah lige şampiyon olacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Yapay zeka Fenerbahçe - Olympiakos maçını bilemedi
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu: "Bu kulübün bir parçası olduğum için gurur duyuyorum"

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Ferdi Kadıoğlu ise penaltılarda kaybedilen maç hakkında "Hayal kırıklığı yaşıyoruz. 120 dakika boyunca her şeyimizi verdik. Bu kulübün bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Maalesef yarı finale adımızı yazdıramadık. Ortaya koyduğumuz performanstan dolayı gurur duyabiliriz. Bu maçı unutup ligde oynayacağımız Sivas maçına odaklanacağız. İkinci yarı çok baskılı oynadık. 20 dakika boyunca rakibi ablukaya aldık ama maalesef gol bulamadık. Penaltılar zaten şans oyunu gibi. Livakovic iyi penaltı çıkardı ama kaçırdığımız penaltılar vardı. bunları kaçırınca sonuç böyle oluyor." açıklamalarında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler