Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Jorge Jesus'a Övgü

Akın Ungan
17.12.2022 - 14:28 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 15:38

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrası konuşan İrfan Can Kahveci Jorge Jesus'u övdü. Kahveci, Messi-Ronaldo karşılaştırması yaptı.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Jorge Jesus'a Övgü

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e ara verildi. Dünya Kupası arasında hazırlık kampına giren Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti. İrfan Can Kahveci idman sonrası yaptığı konuşmada teknik direktör Jorge Jesus'tan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Hazırlık maçlarını lig maçı gibi oynadık"

Kamp sürecini değerlendiren İrfan Can Kahveci, "Güzel bir kamp geçirdik. Takım içinde uyum var. Hazırlık maçlarını lig maçı gibi oynadık. İkinci yarıya iyi hazırlandık." ifadelerini kullandı.

"Messi'yi yetenek olarak önde görüyorum"

2022 Dünya Kupası'ndan bahseden Kahveci, Messi - Ronaldo sorusunu da yanıtladı. Kahveci, "Dünya Kupası geçmişe göre çok iyi geçiyor. Messi-Ronaldo çekişmesi var. İkisi de çok iyi oyuncu. Ama ben Messi'yi yetenek olarak önde görüyorum. Takımda Ronaldo’yu seven Mert Hakan Yandaş  var. Dünya Kupası maçında Messi’nin performansından sonra Mert’in sesi kısıldı. Finalde de inşallah Messi bir şeyler yapar ve kupayı kazanırlar" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni transferi Samandıra'da: Pedro Gandaio
Habere Git

"Fenerbahçe beni olgunlaştırdı"

İrfan Can Kahveci, "Takım olarak inşallah ikinci yarıya aynı ilk yarıdaki gibi devam ederiz. Takıma daha çok gol katkısı veririm. Gençlerbirliği ve Başakşehir'de çok büyük taraftarlara karşı oynamadım. Fenerbahçe beni olgunlaştırdı." açıklamasını yaptı.

"Jesus, Türkiye'de birçok düşünceyi değiştirebilir"

Sezon başında Sarı-Lacivertliler'in başına geçen Portekizli teknik adam Jorge Jesus'a övgüde bulunan İrfan Can Kahveci, "Umarım hocamız Jesus uzun süre Türkiye'de kalır. Onun etkisi var üstümde. Birçok düşünceyi değiştireceğini sanıyorum." diye konuştu.

"Trabzonspor maçı bizim için çok önemli maç"

Fenerbahçe, Dünya Kupası'nın sona ermesinden 2 gün sonra İstanbulspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacak. Sarı-Lacviertliler Spor Toto Süper Lig'de ise Trabzonspor'a konuk olacak. Bu maçlar için konuşan Kahveci, "Öncelikli olarak İstanbulspor maçına odaklandık. Trabzonspor maçı bizim için çok önemli maç. Daha erken ama inşallah onu da kazanırız." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Trabzonspor'a şans tanımadı!
Habere Git

"Doğuştan gelen yeteneğim var"

Attığı jeneriklik goller ile dikkat çeken yıldız futbolcu, "Uzun yıllardır şut çalışıyorum. Doğuştan gelen yeteneğim var. Küçükken çok maç izledim. O da yansıyor vuruşlarıma." ifadelerini kullandı.

"Hocamız Türkiye'nin kaderini değiştirebilir"

"Taraftarımız çok büyük destek veriyor bize. Sene sonu inşallah beraber şampiyonluğu kutlarız." diyen İrfan Can Kahveci, "Başakşehir'den beri oyun bilgisi olarak kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kendimi hangi pozisyon hangi rol olursa olsun iyi durumda olduğunu ve oynayacağımı düşünüyorum. Hocamız inşallah uzun yıllar ülkemizde kalır diyorum. Sadece bizim takım için değil; bir insan gelir, ülkenin kaderini değiştirir. Hocamız öyle bir insan. İnşallah uzun yıllar bu ülkeye hizmet eder" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler