İrfan Can Kahveci'den Pendikspor maçı sonrası sakatlık açıklaması

10.03.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 21:49

Trendyol Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde evinde Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, maç sonu değerlendirmede bulundu.

İrfan Can Kahveci'den Pendikspor maçı sonrası sakatlık açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-1'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. 


Ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini Mert Hakan Yandaş, Batshuayi (p), Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci kaydederken, Siltaş Yapı Pendikspor'un golünü Halil Akbunar kaydetti. 

Maç sonu İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu.

"Bu maçı kaçırabilirdim"

İlk olarak sakatlık durumuna değinen Kahveci, "Sakatlığım boyunca çok sıkıldım, bir an önce dönmek istiyordum. Bu maçı kaçırabilirdim ama bu maçta olmayı çok istedim. Hocam da oyuna aldı sağolsun, hazır olduğumu hissettim." dedi.

"İlerleyen maçlarda daha iyi bir Fenerbahçe gösteririz"

Hedefleri hakkında da konuşan Kahveci, "Her maç bizim için önemli. Fenerbahçe armasının olduğu her yer şampiyonluk ister. Hem Konferans Ligi hem Süper Kupa hem de Süper Lig'de şampiyonluk istiyoruz. Bu yol, şampiyonluk yolu. Taraftara teşekkür ederim, daha stres yapmadan oynamamaız lazım. İnşallah ilerleyen maçlarda daha iyi bir Fenerbahçe gösteririz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler