İrfan Can Kahveci'den Mesut Özil ve Ozan Tufan paylaşımı

Feride Kara
24.04.2022 - 23:23 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 00:05

Fenerbahçe'de bir süredir kadro dışı kalan Mesut Özil ve Ozan Tufan takım arkadaşları İrfan Can Kahveci ile buluştu. Kahveci bu kareyi sosyal medyada paylaştı.

İrfan Can Kahveci'den Mesut Özil ve Ozan Tufan paylaşımı

Geçtiğimiz yılın ocak ayında büyük umutlarla Arsenal’den sarı lacivertli takıma transfer olan Mesut Özil ve sezon başı kiralık gittiği Watford’dan devre arasında geri alınan Ozan Tufan mart ayından beri Fenerbahçe'de kadro dışı bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Uğurlu'nun adını verdi: #SkandalLig
Habere Git

"Davetin için teşekkürler abicim"

Bu sürede Fenerbahçe'de resmi maçlara çıkmayan Mesut Özil ve Ozan Tufan zaman zaman birlikte fotoğraf paylaşıyorlar. Bu akşam İrfan Can Kahveci'nin sosyal medya hesabından bir fotoğraf ile "Davetin için teşekkürler abicim." diyerek paylaştı. Fenerbahçe'de birlikte forma giymiyor olsalarda İrfan Can Kahveci, Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın arkadaşlıkları özel hayatlarında devam ediyor. 

Mesut Özil'in menajeri yöneticilerle görüştü

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yöneticiler Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ile oyuncusunun durumunu görüştü. Tecrübeli futbolcunun temsilcisinin, af çıkmaması durumunda sözleşmesindeki şartlar doğrultusunda yolların ayrılmasını talep ettiği de öğrenildi. Söğüt'ün bu konuda bir kez de Koç ile görüşmesi bekleniyor. 

Mesut Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor

Mesut'un Türkiye'de mutlu olduğu ve Fenerbahçe'de kalmak istediği için “Kadro dışı bırakılamaz” maddesini kriz noktasına getirmediği belirtiliyor. Deneyimli futbolcu, özel antrenör eşliğinde takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler