İrfan Can Kahveci'den son dakika transfer açıklaması

29.01.2021 - 15:03 | Son Güncellenme: 29.01.2021 - 15:13

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer yarışına girdiği İrfan Can Kahveci'den son dakika açıklaması geldi. Eşi Gözde Doyran ile birlikte bir AVM'de objektiflere takılan İrfan Can, basın mensuplarının transfer sorularına da yanıt verdi. Fatih Terim ve Emre Belözoğlu'nun çok istediği İrfan Can Kahveci; görüşmelerin devam ettiğini ifade etti. Detaylar haberimizde

İrfan Can Kahveci'den son dakika transfer açıklaması

Devre arası transfer döneminin bitmesine kısa süre kala ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe arasında İrfan Can Kahveci yarışı yaşanıyor. İrfan Can ile ilgili transfer süreci devam ederken milli yıldızın hangi takıma transfer olacağı merak ediliyor.

Nişanlısı Gözde Doyran ile birlikte bir AVM'de objektiflere takılan İrfan Can Kahveci, transfer durumu hakkında konuştu.

Son dönemde ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Başakşehirspor kulübünün genç oyuncusu İrfan Can Kahveci, nişanlısı Gözde Doyran ile birlikte geldiği bir AVM'de objektiflere yansıdı.

Bir önceki gün gerçekleşen Süper Kupa final maçı sonrası izin gününü sevgilisi ile birlikte alışveriş yaparak değerlendiren Kahveci, alışveriş turu sırasında gazeteciler tarafından görüntülendi.

Sabah'ın haberine göre fotoğraflarının çekilmesi sonrası muhabirlerin sorularını da yanıtlayan genç futbolcu, transfer durumu hakkındaki sorulara şu cevabı verdi:

"Şu an için kesin birşey yok, görüşmeler devam ediyor. Hayırlısı neyse o olsun."

Başka soru almayan İrfan Can Kahveci, muhabirlere teşekkür ettikten sonra sevgilisinin yanına giderek alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler