İrfan Can Kahveci'nin bonservisini duyurdular! Transfer listesinde...

Ali Bozkurt
30.04.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 21:49

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin milli oyuncusu İrfan Can Kahveci, Stade Rennes'in transfer listesine girerken dev bonservis bedeli belirlediler. Detaylar...

İrfan Can Kahveci'nin bonservisini duyurdular! Transfer listesinde...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin bu sezon performansı ile parlayan yıldızı İrfan Can Kahveci, Avrupa ekiplerinin transfer listesine girerken Fransa basınında da bonservisi açıklandı. Detaylar...

Rennes listeye aldı

Fransız basını Sport.fr'de yer alan habere göre; Stade Rennais (Rennes), Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'yi transfer listesine aldı.

Bonservis bedeli belli oldu

Haberin detayında, Fenerbahçe'nin İrfan için 20 milyon Euro bonservis bedeli istediği ifade edildi. 

Haberde, "Kahveci'nin sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor ancak transfer piyasasında oldukça yüksek bir değere sahip. Stade Rennais'in anlaşmayı tamamlamak için bazı rakipleri olacak. İrfan Can Kahveci birçok Avrupa kulübünün ilgisini çekiyor." ifadeleri kullanıldı.

Devler istiyor

Stade Rennais'in yanında Sevilla, Newcastle United, Lazio ve Roma'nın da İrfan Can Kahveci'yi yakından takip ettiği vurgulandı.

Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 18 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve 12 kez de asist performansı sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler