İrfan Can Kahveci'ye topu vermeyen çocuğa krampon hediye ettiler!

Feride Kara
03.04.2022 - 16:40 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 18:01

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'yi Kayserispor karşısında 3-0 öne geçiren golü atıp top toplayıcıdan topu isteyip alamamıştı. Top toplayıcı çocuğa hediye verildi

İrfan Can Kahveci'ye topu vermeyen çocuğa krampon hediye ettiler!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Kayserispor Fenerbahçe karşılaşmasında İrfan Can Kahveci ile top toplayıcı çocuk arasında ilginç bir olay yaşanmıştı. 

Top toplayıcı topu Kahveci'ye vermedi

Karşılaşmanın 54.dakikasında İrfan Can Kahveci uzak mesafeden şık bir gol ile Fenerbahçe'yi 3-0 öne geçirdi. Kahveci gol sevincini arkadaşları ile kutladıktan sonra topu almak için top toplayıcı çocuğa yöneldi. Top toplayıcı ise topu Kahveci'ye vermedi. Bu nedenle İrfan Can golünün ardından hamile olan eşi için topla beraber yapacağı gol sevincini gerçekleştiremedi. TRT Spor'da söz konusu top toplayıcının Kayserispor altyapısında forma giydiği ve isminin Mustafa Topçu Hasanoğlu olduğu belirtilmişti.
 

Top toplayıcı çocuğa krampon hediyesi

Bugün ise Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'den Ahmet Dirgenali top toplayıcı çocuğa bir krampon hediye ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Dirgenali "Dün Kayserispor taraftarını gururlandıran kardeşimize tüm taraftarlarımız adına bir krampon hediye ettim. Kayseri'nin çocuğu Mustafa." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler