İrfan Can Kahveci'den Eşcinsel Paylaşımı Yapan Casillas ve Puyol'a Gönderme

Orhan Gülek
08.11.2022 - 00:19 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 11:22

Penaltı kazandıran Alioski ile sevincini paylaşan İrfan Can Kaveci, hack'lenen hesabından "Eşcinselim" yazılan Casillas ve ona cevap veren Puyol'a gönderme yaptı.

İrfan Can Kahveci'den Eşcinsel Paylaşımı Yapan Casillas ve Puyol'a Gönderme

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, 1-0 kazandıkları Sivasspor maçı sonrası Instagram hesabından Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casilias ve Barcelona efsanesi Carles Puyol'a göndermede bulundu.

"Hikâyemizi anlatmanın zamanı geldi Alioski"

Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor maçında takımına penaltı kazandıran Alioski'yi kutladığı anın fotoğrafını paylaşarak, "Hikâyemizi anlatmanın zamanı geldi Alioski" diye yazdı. İrfan Can, paylaşımına gülme emojisi de ekledi.

Casillas: Eşcinselim, Puyol: Anlatma zamanı

Sarı lacivertli futbolcu bu paylaşımıyla esasen eski dünya yıldızlarından kaleci Iker Casillias ve Carles Puyol'a göndermede bulundu. Peki nedir bu göndermenin öyküsü?

Özel hayatıyla sürekli manşetlere çıkan; adı son olarak Gerard Pique'de ayrılan ünlü pop şarkısı Shakira ile anılan Iker Casillas'ın 9 Ekim'de sosyal medya hesabından sansyonel bir paylaşım geldi. Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben eş cinselim" diye yazdı. Puyol da bu paylaşımın altına Casillas ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, "Hikâyemizi anlatmanın zamanı geldi" diye yazdı.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci: "Dünya Kupası arası, bize iyi gelecek"
Habere Git

Casillas paylaşımı silip özür diledi

Ancak kısa bir süre sonra bu paylaşım silindi. Çünkü Casillas, hesabının çalındığını savunarak, "Hesabım çalındı. Neyse ki her şey yolunda. Tüm takipçilerimden özür dilerim. Ve tabii ki LGBT (eşcinsel, gay, biseksüel ve transseksüel) topluluğundan daha çok özür dilerim" dedi.

İrfan Can Kahveci de Alioski'yle penaltı sevincini paylaştığı anı bir espri malzemesi yaparak, Casillas ve Puyol'a gönderme yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler