İrfan Can'ın büyük dramı! Acısını kalbine gömüp kaleye geçti

06.12.2021 - 22:28 | Son Güncellenme: 06.12.2021 - 23:31

Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat, anne karnındaki bebeğini kaybetmesine rağmen Gaziantep FK maçında oynadı. Genç file bekçisi maç sonu gözyaşlarını tutamadı.

İrfan Can'ın büyük dramı! Acısını kalbine gömüp kaleye geçti

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Gaziantep FK maçını 2-1 kazanan Göztepe 5 haftanın ardından galip gelerek nefes aldı. Sarı-kırmızılılar 90 dakikanın ardından büyük sevinç yaşarken, İrfan Can Eğribayat'ın ağlaması dikkat çekti. 

İrfan Can Eğribayat'ın profesyonelliği

Başlangıçta sevinç gözyaşları sanılan bu durumun sırrı kısa sürede ortaya çıktı. Göztepe'nin genç file bekçisi, anne karnındaki 5.5 aylık bebeğini geçtiğimiz günlerde kaybetti. Buna rağmen oynamak isteyen İrfan Can galibiyetle beraber farklı duygular yaşadı.

"Eşim 'Bebeğimiz için oyna' dedi"

İrfan Can Eğribayat, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Ben bu maçta oynamayacaktım normalde. Eşim bana 'Bebeğimiz için oyna' dedi. Bugün de 3 tane top direkten döndü. Kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum. Hocam bana '20 gün, 1 ay gelme' dedi ama takımımın yanında olmak istedim" diye konuştu. 

Gollerden sonra yanına koştular

Bu arada Göztepeli futbolcular da gollerden sonra İrfan Can'ın yanına giderek kendisine destek oldu. 23 yaşındaki file bekçisi 2 sezon önce Adanaspor'dan Göztepe'ye transfer edilmişti.   

Senin için hazırladığımız haberler