İrfan Saraloğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!

04.03.2018 - 18:27 | Son Güncellenme: 04.03.2018 - 18:27

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor’da Okan Buruk yedek kulübesinde cezalı olduğu için yer alamayacak. Buruk’un yerine yedek kulübesinde olacak İrfan Saraloğlu, Fenerbahçe maçı öncesi yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

İrfan Saraloğlu’nun açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“İlk etapya oyunu dengede tutmaya çalışacağız”

Maçlar tek tek ele almak lazım. Bu maç bizim için 1 ya da 3 puan alabileceğimiz bir maç. Fenerbahçe çok önemli ve güçlü bir kulüp.  Şampiyonluk hedefini sürdürmek isteyecekler. Biraz yorgunlar. Cezalı oyuncuları var. Bizde Olcan kadroda değil. Sakat. Fenerbahçe’nin yorgunluğu bizim için bir avantaj olabilir. Oyuncularımıza güveniyoruz. İlk devre yaptığımız maçta kazanmış bir ekibimiz var. Onu tekrar yapabilir miyiz? Aynı oyunu oynayabilirsek kazanabiliriz. İlk etapta oyunu dengede tutmaya çalışacağız. Sonrasına bakacağız.

Soner neden oynamıyor?

Biz mütevazı bir takımız. Çok fazla rotasyon yapamadık işin doğrusu… Daha iyi oynayan oyuncularla kupayı ve ligi götürmeye çalıştık. Soner’i de dinlendirmek istedik. Yorgunluğa bağlı ağrıları var. Gelecek maçlarda çok önemli. Dinlendirmek daha mantıklı oldu diyebilirim. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler