İrfan Can Kahveci gelişmesi! Takasla İtalyan devine mi gidecek?

10.01.2021 - 22:16 | Son Güncellenme: 10.01.2021 - 22:25

Son dakika transfer haberleri... Geçen yılın şampiyonu Medipol Başakşehir, Milan'ın 24 yaşındaki Brezilyalı stoperi Léo Duarte'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. İrfan Can Kahveci'yi isteyen İtalyan deviyle sezon sonunda takas için masaya oturulacak. Öte yandan Fatih Terim de Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek istediğini açıklamıştı. İşte son gelişmeler...

İrfan Can Kahveci gelişmesi! Takasla İtalyan devine mi gidecek?

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir'den stoper pozisyonuna transfer geldi. Başakşehir, Başakşehir, Milan'ın 24 yaşındaki Brezilyalı stoperi Léo Duarte'yi 5.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile yarım sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattı.

Milan, İrfan Can'ı istiyor

Milan da Medipol Başakşehir'de forma giyen İrfan Can Kahveci'ye kanca attı. İtalyan devinin uzun süredir takip ettiği genç yıldız hakkında scout ekibi olumlu rapor verdi. Sezon sonunda iki kulübün takas için masaya oturabileceği belirtildi.

1995 doğumlu yıldız, futbol hayatına Gençlerbirliği'nin atyapısında başladı. 1 sezon Hacettepe'de forma giyen İrfanCan Kahveci 2014 yılında Gençlerbirliği'nin A Takımı'na geçti. 2017 yılında da Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi var.

Senin için hazırladığımız haberler