"Irkçı bir olay olsa en büyük tepkiyi ben veririm"

26.10.2017 - 16:01 | Son Güncellenme: 26.10.2017 - 16:01

AJANSSPOR - Çorum Belediyespor oyuncusu ve eski Trabzonsporlu Abdullah Karmil, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

Irkçı bir olay olsa buna en büyük tepkiyi önce ben veririm
"Ben doğru söyleyeceğimi değiştirmez. Trabzonsporlu oyuncuya ırkçı bir olay olsa buna en büyük tepkiyi önce ben veririm. Böyle bir şey yok. Oyuncu sportmenlik dışı bir hareketle kırmızı kart gördü. Rodallega'da tepki olmadı. Bize söyleyebilirdi yada Trabzonspor kaptanına da söyleyebilirdi. Irkçı bir durum olsa böyle davranmaz. Biz geçen sezonda Trabzonspor ile oynadık. En ufak bir saygısızlık yapmadık. Sonuçta biz kimle oynadığımızı biliyoruz. Rodallega şöyle yaptı nasılsa 3.Lig oyuncusu diye düşündü ve kendini kurtarmak istedi. Böyle olunca da karşısında durdum"

Oyuncu çıkıp açıklasın
"Benimde Trabzonspor'da tanıdıklarımız var. Oyuncu çıksın açıklasın. Konuşulan kelimeyi yanlış anlaşmış olabilir. Çıkar konuşurlar iki tarafta kendini ifade eder ve konu kapanır gider. Bizim gönlümüz Trabzonspor'dan yana. İnşallah haftasonu Trabzonspor kazanır. Umarım iyi bir başlangıç yaparlar. "

"Trabzonspor altyapısında her yıl en kötü iki-üç tane çok iyi oyuncu çıkıyor. Altyapıya değer verilirse daha iyi olur. Yabancı durumuna göre çıkacak oyuncunun ekstra yetenekleri olmalı diye düşünüyorum"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler