Irving’e ceza kapıda!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
National Basketball Association (NBA) yönetimi, Brooklyn Nets’in yıldız oyuncusu Kyrie Irving’in sosyal medyadaki yayınlanan videoları nedeniyle soruşturma başlattı.

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
DIŞ HABER - AJANSSPOR
NBA'de gün geçmiyor ki bir kriz daha yaşanmasın...
Daha önce Houston Rockets'ın yıldız ismi James Harden'ın yaptıklarından ders çıkarmayan “Uncle Drew” lakaplı Brooklyn Nets'in yıldız oyun kurucusu Kyrie Irving'in hiçbir açıklama yapmadan son üç maçı kaçırdığı ve maskesiz bir şekilde aile arasında yapılan doğum günü partisinde olduğu ortaya çıktı.
ESPN’nin haberine göre, NBA yönetimi, Denver karşılaşmasında da forma giyemeyecek olan yıldız için inceleme başlattı. Videonun yeni olduğu tespit edilirse bu davranış ligin COVID-19 protokollerinin ihlali anlamına gelecek. Bu kurallar, oyuncuların kulüplere, barlara ve salonlara gitmesini yasaklarken, 15 kişiden fazla toplanmalara katılmayı da kısıtlıyor. Kyrie Irving protokolü deldiği takdirde, kaçırdığı maç başına 460 bin Dolar para cezası ödemek zorunda kalabilir.
James Harden da aynı sebeplerden ötürü 50 bin Dolar para cezasına çarptırılmıştı.
