Lewandowski'nin eşinden Barcelona transferine ilan gibi paylaşım

Orhan Gülek
15.04.2022 - 20:53 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 21:01

Sezon sonu takımı Bayern Münih'le yolları ayırıp Barcelona'ya gideceği konuşulan Robert Lewandowski'nin eşi Anna'dan bomba bir paylaşmı geldi. İşte detaylar

Lewandowski'nin eşinden Barcelona transferine ilan gibi paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Haziran 2023’te Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki Robert Lewandowski, Real Madrid ve Barcelona dahil birçok Avrupa devinin transfer listesinde yer alıyor.

Futbol dünyası Robert Lewandowski'nin Barcelona'ya transfer olup olmayacağını konuşuyor. Bayern Münih CEO'su Oliver Khan, "Sezonda 30-40 gol atan bir futbolcuyu bırakacak kadar aptal değiliz" açıklaması yaptı ancak haberler dinmiyor.

Adeta mesaj oldu

Özellikle İspanyol medyasında Barcelona'nın transferi bitirdiğine dair hemen hemen her gün haber çıkıyor. Polonyalı golcü bu iddiaları ne doğruladı ne de yalanladı. Ancak eşinin yaptığı paylaşım adeta mesaj oldu.

"İspanyolca öğrenmeye başladım"

Anna Lewandowski, "Yarın İspanya'ya gidiyorum. Merhaba arkadaşlar, İspanyolca öğrenmeye başladım" paylaşımı yaptı. Robert Lewandowski'nin sessiz kaldığı süreçte eşinin yaptığı paylaşım iddiaları daha da alevlendirdi.

Bronz madalya kazandı

Lewandowski'nin eşi Polonya'da ünlü bir karateci. 2023 Polonya Karate Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı. Sosyal medya hesabında takipçilerine beslenme ve spor hakkında tüyolar veriyor.

"Polonya'nın Beckham çifti"

Lewandowski, bacağının esnekliğini eşi Anna sayesinde geliştirdiğini açıklamıştı. Çifte Polonya'da, "Polonya'nın Beckham çifti" deniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler