İş dünyası harekete geçti

22.03.2020 - 11:47 | Son Güncellenme: 22.03.2020 - 11:49

İş dünyası harekete geçti

Koronavirüs ile mücadele kapsamında işdünyası da harekete geçti. Birçok şirket sağlık çalışanlar ve 65 yaş üzeri vatandaşlara çeşitli destekler açıklarken iş dünyası temsilcileri de bağış yapmaya başladı.

Ceyhun KUBURLU

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında iş dünyası da harekete geçti. Birçok şirket virüs ile mücadele kapsamında çeşitli destekler açıklarken işadamları da bağış yapmaya başladı. İlk bağış yaptığını duyuran işadamları Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve yemeksepeti.com CEO'su Nevzat Aydın oldu.

Saran Group'tan yardım paketi

Saran Group sağlık çalışanlarına farklı konularda destek olurken bir yandan da “Esnaf Yardım Paketi” hazırladı. Saran Group, Sağlık Bakanlığı ile birlikte Kırıkkale esnafına destek olmak için 1 milyon lira kaynak ayırdığını açıkladı.

Sağlık çalışanları için yardım

Korona virüsü ile mücadele kapsamında bağış yaptığını açıklayan bir başka işadamı ise yemeksepeti.com CEO'sa Nevzat Aydın oldu. Aydın, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Corona'ya karşı yürütülen bu savaşta, Sağlık Bakanlığımız bünyesinde çalışan doktor ve personelin ihtiyacı olan ekipmanın temininde kullanılmak üzere 1.000.000 TL bağışladığımızı duyuruyorum. Sonuna kadar yanınızdayız.”

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler