Isabelle Haak'ın ardından Britt Herbots da Challenger Kupası'nda yok!

Aleyna Gürgen
03.07.2024 - 14:51 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 15:03

İsveçli voleybolcu Isabelle Haak'ın ardından Belçika A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda da Britt Herbots, Challenger Kupası kadrosunda yer almadı. İşte detaylar...

Isabelle Haak'ın ardından Britt Herbots da Challenger Kupası'nda yok!

Geçtiğimiz günlerde İsveç'te Isabelle Haak, Challenger Kupası'nda yer almayacağını açıklamıştı. İsveç'in ardından Belçika'da da önemli bir oyuncu kadroda yer almadı. 

Herbost, Belçika'da kadroda yok

FIVB Challenger Kupası'nında kazanan ekip Milletler Ligi bileti alacak. Belçika'da ise yıldız smaçör Britt Herbots, Challenger Kupası kadrosunda yer almadı. 

Isabelle Haak da Challenger Kupası'nda olmayacak

İsveç geçtiğimiz günlerde CEV Altın Ligi’nde şampiyon oldu ve Challenger Kupası'nda mücadele etmeye hak kazandı. İsveç'in öne çıkan isimlerinden Isabelle Haak ise turnuva kadrosunda yer almayacağını şu sözlerle duyurdu: "Geçirdiğim uzun sezonun ardından çok yorgunum, dinlenmem gerekiyor."

İlgini Çekebilir
Isabelle Haak neden Challenger Cup'ta yer almayacağını açıkladı
Habere Git

Challenger Kupası ne zaman başlıyor?

2024 FIVB Challenger Kupası'nda maçlar 4 Temmuz Perşembe günü başlayacak. Turnuvada kadınlarda Arjantin, Belçika, Çekya, Kenya, Filipinler, Porto Riko, İsveç ve Vietnam, Milletler Ligi bileti alabilmek için ter dökecek. 

Challenger Kupası çeyrek final maç takvimi nasıl?

Ekiplerin yarı final için Filipinler'in başkenti Manila'da sahaya çıkacağı Challenger Kupası çeyrek final maç takvimi şu şekilde:

4 Temmuz Perşembe: 

05.00 Porto Riko - Kenya

08.30 Belçika - İsveç

5 Temmuz Cuma: 

05.00 Çekya - Arjantin

08.30 Filipinler - Vietnam

Senin için hazırladığımız haberler