İshak Doğan'dan Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklama: Averaj maçı olmayacak!

13.05.2018 - 02:08 | Son Güncellenme: 13.05.2018 - 02:08

İshak Doğan'dan Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklama: Averaj maçı olmayacak!

Karabükspor'un sol bek oyuncusu İshak Doğan, Fenerbahçe maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kariyer planlamasından da bahseden İshak, "Trabzonspor tercihini ben de kendime soruyorum. Acaba doğru muydu? Trabzonspor'da yaşadığım en kötü olay; Vahid Halilhodzic'in beni tanımamasıydı. Geçti, gitti! Hedefim tekrardan Milli takım" dedi.

Karabükspor futbolcusu İshak Doğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.
İşte detaylar...

Fenerbahçe maçıyla ilgili öngörülerde bulunarak sözlerine başlayan İshak Doğan, "Bu hafta 1 günlük iznin ardından Fenerbahçe maçı için çalışmalara başladık. Elimizden geleni yapacağız. Herkesin beklediği gibi bir averaj maçı olmayacak, böyle düşünenleri utandıracağız. Bu sezon çok kötü sonuçlar aldık, o yüzden insanların Fenerbahçe maçını averaj maçı olarak görmesi normal. Ancak futbolda sürpriz sonuçlar oluyor. Bunu Akhisarspor-Fenerbahçe kupa finalinde de gördük. Biz de böyle bir sürprize imza atmak istiyoruz. Aynı inançla pazartesi sahada olacağız" dedi.

'Kötü bir sezon geçirdik'

Kötü bir sezon geçirdiklerini ifade eden İshak, "Karabükspor’da bu sene gibi bir sezon hiç yaşamadım. Maddi sıkıntılarımız oldu, hocalarımız değişti ve başkanımız istifa etti. Çok üst düzey bir ligde böyle sıkıntılar yaşayınca bir alt lige düşüyorsunuz ancak Karabükspor bunun üstesinden gelebilir. Karabük halkından destek bekliyoruz. Destek çıkmazlarsa daha kötü sonuçlar da doğabilir" ifadelerini kullandı.

'Vahid Halilhodzic, beni tanımadı'

Kariyer planlamasından da bahseden İshak Doğan, "Kariyerimde en üst basamak Milli takımdı ancak 2 sezon çağırıldım. Tekrardan o formayı giyeceğime eminim. Trabzonspor’a gittiğim zaman 20-25 transfer takıma gelmişti. Orada yaşadığım en kötü şey hocanın beni tanımaması oldu. Vahid Halilhodzic bana hangi pozisyonda oynadığımı sormuştu. Hocanın haberi olmaması ve bilgi almaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Tabii ortada daha farklı şeyler de var ancak onları bu programa sığdıramam" açıklamasında bulundu. 

İshak Doğan, Karabükspor'dan ayrılacak mı?

Geleceği hakkında da bilgiler veren 28 yaşındaki futbolcu, "Yakın zamanda Karabükspor yönetimi ve Sportif Direktör Erkan Özcan ile görüştüm. Gerçekten iyi çalışıyorlar. Ben Süper Lig’den kulüplerle görüşmek için izin istedim. Takımın kapısının bana her zaman açık olduğunu da söylediler. Süper Lig’den birkaç takımla görüşüyorum ancak henüz konuşulmuş bir şey yok" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler