İsim isim Galatasaray'ın transferlerinde son durum... Botheim, Talisca, Denayer...

Akın Ungan
01.07.2022 - 15:10 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 15:33

Galatasaray'da yönetim Talisca'dan Botheim'a, Mert Müldür'den Carvalho ve Efecan Kara'ya, Kerem Aktürkoğlu'ndan ve Denayer'e kadar transferde adı geçen birçok isimle ilgili bilgilendirme yaptı.

İsim isim Galatasaray'ın transferlerinde son durum... Botheim, Talisca, Denayer...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığıyla kapayan Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray yönetimi, transferler ve güncel konularla ilgili bilgilelendime yaptı. İşte isim isim Galatasaray'da son durum...

Talisca'da maaş, Botheim'da Krasnodar sözleşmesi sorun

  • "Talisca net 8 milyon euro kazanıyor ve orada mutlu. Bu maaş aralığına çıkmak gibi bir fikrimiz yok."
  • "Botheim Karsnador ile sözleşmesini feshediyor.  2 ayrı hukuk firmasından görüş alıyoruz. İmza parası ve maaş ödenmemiş. Hukuki görüş önemli... 20 milyon Euro'luk risk var."

Carvalho ve Efecan Kara'ya Galatasaray talip

  • "Okan Buruk, 6-8-10, forvet ve sağ yada sol açık istedi. Real Betis'de forma giyen defansif orta saha William Carvalho gündemde olan isimlerden. Açık için Efecan Karaca listemizde olan bir oyuncu ancak istenen ücret yüksek."

Sağ bek: Mert Müldür, Kaan Ayhan, Onur Bulut...

  • "Sağ beke yerli alternatif bakıyoruz. Mert Müldür çok değerli bir oyuncu ancak istenilen rakam çok yüksek. Kaan Ayhan içinse 5 milyon Euro istendi. Listede Onur Bulut dışında yerli ve yabancı sağ bekler mevcut."

Marcao'ya istenilen teklif gelmedi

  • "Marcao iyi bir takım olursa gitmek istiyor, kalırsa da Galatasaray’da kupalar kazanmak istiyor. Zenit ve Sevilla'dan gelen teklifler istenen düzeyde değil."

Stoper takviyesi olacak: Abdülkerim Bardakçı, Denayer...

  • "Stoper takviyesi yapılması düşünülüyor. Yeni sezonda kadroda 4 iyi stoper bulunmalı. Abdülkerim Bardakcı transferde çok dik durdu ve imzayı attı. Denayer, Galatasaray'ın çocuğu ama maaş beklentisi yüksek. Sanson'la görüşüyoruz. 3. tercih demeyelim, başka alternatif isimler de var..."

Kazımcan ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu

  • "Kazımcan Karataş için Eyüpspor ihtimali ortadan kalktı.  Altay'dan bonservisi direkt Galatasaray’da olacak. Kerem Aktürkoğlu’nun takımdan ayrılma ihtimali düşük."

Pozisyon antrenörleri ve Kerem tanrıvermiş'in durumu

  • "Pozisyon coaching sistemi düşünülüyor. (Defans, hücum, taç antrenörü gibi) Yabancı yardımcı antrenör gelebilir. Bu konuda görüşmeler var. Tuğberk tanrıvermiş hocayı altyapıya istiyoruz ancak kendisinin yurtdışı planları var."

Sponsorlukta son durum

  • "Kuveytli hava yolu firması ile sponsorluk için 2 gündür görüşmeler yapılıyor. Forma veya stadyum ismi şeklinde ayrı ayrı sponsorluk olabilir."
Senin için hazırladığımız haberler