“İşimiz hiç kolay değil”

03.04.2021 - 18:40 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 20:03

Trabzonspor haberleri… Süper Lig’in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig’in en zor deplasmanlarından birini geride bıraktıklarını söyleyerek, oyunlarını geliştirmeye devam ettiklerini belirtti. İşte detaylar…

“İşimiz hiç kolay değil”

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından “Ligin en zor deplasmanlarından birisi Sivas. Her oyundan parça parça olan bir takım ve deneyimli bir hocaları var. Bugün rakibe pozisyon vermedik gibi bir şey” diye konuştu.

'Sivas faullü oynayan bir takım'

Takımının deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçı değerlendiren bordo mavili teknik adam şunları söyledi: “Sivasspor bu ligin fotoğrafını yansıtan bir takım. Kenar ortası yapan, top özellikle rakipteyken faul yapan bir takıma karşı oynadık. 

'Değişik formasyon denedik'

Doğru pozisyonlar aldık, bunu çalışmıştık. Değişik bir formasyon denedik. Spor yazarları bunu bulurlar mı bilmiyorum. Gelişiyoruz. Bir oyunu geliştirmek kolay değil. Ama takımımız buna cevap veriyor.”

'Djaniny aramıza dönecek'

Oyunun genel anlamfa kendi ellerinde olduğunu da sözlerine ekleyen Abdullah Avcı, “Yolumuza devam edeceğiz. Bugün 2 cezalı var. Djaniny gelecek aksilik olmazsa. Salı günü bir maçımız var ve o maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler