Işın Çelebi çekildi: Hiçbir adaya destek yok!

05.06.2021 - 13:13 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 14:29

Süper Lig ekibi Galatasaray başkan adaylarından Işın Çelebi, başkanlık seçimine katılmayacağını duyurdu. İşte detaylar...

Işın Çelebi çekildi: Hiçbir adaya destek yok!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray başkan adaylarından Işın Çelebi, başkanlık seçimine katılmayacağını açıkladı.

Doğru bulmuyor ve katılmıyoruz

Çelebi, "Renk seçimine katılmayacağımızı ve Galatasaray’ın geleceği için ‘Karanlık’ rengi seçmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. Hiçbir adayı doğru bulmuyoruz ve desteklemiyoruz. 

Camia için tehlikeli

6 kişinin birden aday olmasını hayretle gördük. Galatasaray için nicelik değil nitelik önemlidir. Bu kalabalık ortamda insanların bir huzur bulması için başkan adaylarına bir çağrı yapıyorum. Camia içi bölünmüşlük camia için tehlikelidir. 

Doğru bulmuyorum

Zor bir süreç yaşayan ve önünde daha büyük zorluklar olduğu görülen kulübümüzün, bu bölünmüşlük ve aday enflasyonuyla seçime girmesini doğru bulmuyorum" açıklamasını yaptı. 

'Çekilmek gibi bir niyetim yok' demişti

Öte yandan Işın Çelebi, dün Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın konuğu olmuş, ve çekilmek gibi bir niyetinin olmadığını söylemişti.

Çelebi şu ifadeleri kullanmıştı:

"Biz Galatasaray’ın geleceği için çaba sarf eden insanlarız. Yaptıklarımız ortada. Riva tarla halindeydi. İmar izninin açılmasını sağladık. Kulübe haciz geldi, bütün yapılandırmayı da yaptık. Bu adaylardan hangileri Galatasaray’a hizmet etmiş? Onu da sorun lütfen. Çekilmek gibi bir niyetim yok. Adnan Polat ve Yiğit Şardan’la hiçbir şekilde beraberliğimiz yok. Eşref Hamamcıoğlu ile Burak Elmas ile hiçbir sohbetim yok. Biz Galatasaray’ın menfaati ve geleceği nasıl iyi olacaksa onun yanında olacağız. Ama biz karanlığın yanında yer almayacağız."

IŞIN ÇELEBİ: ÇEKİLMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK!

Senin için hazırladığımız haberler