Bahadır Erol: "İskenderun için o kupayı kazanmak istiyoruz"

Eren Tuncay
14.02.2023 - 17:36 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 17:39

Depremden ağır etkilenen İskenderun'un takımı İskenderunspor'dan Bahadır Erol, Radyospor'a konuştu "İskenderun için o kupayı kazanmak istiyoruz" dedi.

Bahadır Erol: "İskenderun için o kupayı kazanmak istiyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi daha etkileyen deprem felaketinden spor kulüpleri de ağır şekilde etkilendi. Bunlardan biri olan İskenderunspor'dan Bahadır Erol açıklamalar yaptı.

"İskenderun'dan desteklerinizi esirgemeyin."

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bahadır Erol, "Biz İskenderun için o kupayı kazanmak istiyoruz. Zor şartlardan geçiyoruz ama ele ele verip mücadele edeceğiz. Şu anda İskenderun'dayım; burası çok kötü durumda. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen eski kulübüm Bodrumspor'a, Öztürk ailesine, Servet Çavuşoğlu ve İsmet Taşdemir Hocama çok teşekkür ederim. Lütfen İskenderun'dan desteklerinizi esirgemeyin." ifadelerini kullandı.

Çekilme talebi olmamıştı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, deprem bölgesinde olan kulüplerin liglerden hakları baki kalmak şartıyla çekilebileceklerini söylemişti. Hatta son olarak Adıyaman FK, Diyarbekirspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor ve Malatya Arguvanspor'un ligden çekildiğini açıkladı. İskenderunspor'un ise ligden çekilme talebi olmamıştı.

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı duyurdu! 5 takım daha ligden çekildi
Habere Git

Kaleci antrenörü Uğur Kurt vefat etti

İskenderunspor can kaybını da yakından yaşadı. Depremde İskenderun'da bulunan İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'un hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

İskenderunspor'un son durumu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İskenderunspor, ligde çıktığı 23 maçta aldığı 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 43 puan topladı ve üçüncü sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler