
AJANSSPOR-HABER
TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor'da forma giyen Bahadır Erol ve Muhammet Can Tuncer, Radyospor'da konuk oldu.
TFF 2. Lig takımlarından İskenderunspor'da forma giyen Bahadır Erol ve Muhammet Can Tuncer, yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı.
TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor'da forma giyen Bahadır Erol ve Muhammet Can Tuncer, Radyospor'da konuk oldu.
Bahadır Erol, "İskenderun çok kötü bir durumda. Şu anda Uğur Hocamızın kaldığı binadayız ve enkazlar içerisinde hocamızı arıyoruz. Takım şoförümüz iyi durumda. Ancak İskenderun çok kötü durumda.
Lütfen destek olun. Yanımda menajerim Cihangir Abi var, onun da ailesi buralı ve yakınlarına yardımcı olmak için buradayız" dedi.
Muhammet Can Tuncer, "Kelimeler boğazımızda düğümleniyor. İskenderun ve Hatay çok zor durumda, lütfen sesimizi duyun" ifadelerini kullandı.
Bahadır Erol ve Muhammet Can Tuncer'in menajeri Cihangir Güner ise, "İskenderun'da durum içler acısı, Allah yardımcımız olsun. Burada su-elektrik yok, yangınlar devam ediyor. Lütfen yetkililerimiz sesimizi duysun" şeklinde konuştu.