İskenderunspor Antrenörü İbrahim Halil Ölmez Hayatını Kaybetti

İsa Kethüda
08.02.2023 - 12:14 | Son Güncellenme: 08.02.2023 - 12:37

TFF 2. Lig takımı İskenderunspor, yaşanan deprem felaketi sonrasında yoğun bakıma kaldırılan antrenör İbrahim Halil Ölmez'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

İskenderunspor Antrenörü İbrahim Halil Ölmez Hayatını Kaybetti

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor, yaşanan deprem felaketi sonrasında yoğun bakıma kaldırılan antrenör İbrahim Halil Ölmez'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Antrenör İbrahim Halil Ölmez hayatını kaybetti

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yaşanılan deprem sonrası enkazdan çıkartılarak yoğun bakıma alınan antrenörümüz İbrahim Halil Ölmez'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

TFF, İbrahim Halil Ölmez için taziye mesajı yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), deprem felaketinde göçük altında kalarak yaşamını yitiren TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un atletik performans antrenörü İbrahim Halil Ölmez için bir taziye mesajı yayımladı.

Federasyonun resmi internet sitesinde yer alan taziye mesajında, "TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un atletik performans antrenörü İbrahim Halil Ölmez'in ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

İbrahim Halil Ölmez'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve İskenderunspor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler