İskendurun FK Başkanı Hakan Polat'tan hakem tepkisi

Salim Manav
26.11.2021 - 15:06 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 15:09

İskenderun FK Başkanı Hakan Polat; turuncu-mavili takımın hedefleri, Jan Olde Riekerink tercihi ve hakem kararları hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

İskendurun FK Başkanı Hakan Polat'tan hakem tepkisi

AJANSSPOR- 

İskendurun FK'da başkan Hakan Polat gündeme dair açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Polat, "Hedefimiz hem yarışmacı hem de eğitici bir kulüp olmak. Sezon öncesinde futbol direktörü ve CEO görevi için Jan Olde Riekerink'le anlaştık, kendisi Hollanda'daki altyapı sistemini kulübümüze getirecek. İskendurun'dan yetişmiş olan önemli futbolcular var. Bu isimleri artırmak istiyoruz" dedi ve ekledi:

'Benden sonra Riekerink gelir'

"Riekerink hafta içerisinde takımımızın antrenmalarını izliyor. Altyapıyı ve üst yapıyı takip ediyor. Riekerink futbol direktörü bunun da anlamı; kulüpte benden sonraki en önemli kişi"

'Hakemler çok formsuz'

Hakem kararları hakkında ise Başkan Polat, "Ligimizdeki hakem hataları Süper Lig'deki hakem hatalarından çok daha fazla yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta oynadığımız maçta da çok kolay kartlar çıktı. Ligimizde VAR'da olmadığı için her maçta sorun oluyor. Art niyet aramıyorum fakat hakemlerin form düzeyi çok düşük" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler