İskoç basını duyurdu! Fenerbahçe'ye transferde kötü haber

28.07.2024 - 14:45 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 15:52

Transfer haberleri... Manchester United'ın İskoç oyuncusu Scott McTominay, Fenerbahçe ve Fulham'ın ilgisine karşın takımda kalma kararı aldı.

İskoç basını duyurdu! Fenerbahçe'ye transferde kötü haber

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe, gelecek sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip bu kapsamda bir yıldız ile ilgilenirken kötü haber geldi. Manchester United'ın İskoç oyuncusu Scott McTominay, Fenerbahçe ve Fulham'ın ilgisine karşın takımda kalma kararı aldı.

ManU, McTominay'i takımda tutma kararı aldı

İskoç basınında yer alan habere göre; McTominay için Fulham'dan gelen 20 milyon euro'luk teklifi reddeden Manchester United, oyuncu için istediği 35 milyon euro'luk talepten vazgeçmedi ve İskoç yıldızı takımda tutma kararı aldı.

McTominay kendisini ispat etmek istiyor

Öte yanda haberde, McTominay ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ifade edilirken, yıldız oyuncunun Manchester United'da kalıp sözleşmesini uzatabilecek bir performans vermek istediği kaydedildi.

Piyasa değeri 32 milyon Euro

Manchester United altyapısından yetişen ve kariyeri boyunca başka bir takımda forma giymeyen başarılı orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 32 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Scott McTominay'in performansı

Manchester United'da 252 maçta süre bulan Scott McTominay, 29 gol attı ve 8 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler