İskoç basını yazdı: Beşiktaş ve Galatasaray'dan transfer yarışı! İşte o yıldız

22.08.2024 - 22:44 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 23:15

Süper Lig'in iki dev kulübü Beşiktaş ve Galatasaray, transferde hareketli günler yaşıyor. Her iki takımın transfer çalışmalarına dair flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte iki kulübün de istediği o yıldız

İskoç basını yazdı: Beşiktaş ve Galatasaray'dan transfer yarışı! İşte o yıldız

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Süper Lig'in iki dev takımı Beşiktaş ve Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Her iki ekip de yaz transfer döneminde önemli isimleri kadrolarına kattı. Özellikle Beşiktaş transfer ettiği futbolcuların meyvesini şimdiden almayı başardı. Öte yandan her iki kulüple ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın, sürpriz bir ismin peşinde olduğu öğrenildi.

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Mateusz Bogusz'a transfer kancası

Konuya dair haberi ise İskoç basını duyurdu. Daily Record & Sunday Mail'in haberine göre Beşiktaş ve Galatasaray, Los Angeles FC forması giyen Mateusz Bogusz'u transfer etmek istiyor.

Mateusz Bogusz'un başka talipleri de var!

MLS ekibinden ayrılması beklenen 23 yaşındaki on numara için Beşiktaş ve Galatasaray'ın haricinde Avrupa'dan önemli birçok takımın da devrede olduğu vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın istediği genç yıldızı Fransız ekibi kaptı
Habere Git

Los Angeles FC, Mateusz Bogusz'dan memnun

Ancak Los Angeles FC'nin, İskoç yıldızın ayrılığı için tatmin edici bir teklif almasının gerektiği ifade edildi. MLS ekibinin, yaz transfer döneminde Mateusz Bogusz'u satmaması halinde ise sözleşme uzatma görüşmelerine başlayacağı kaydedildi.

Mateusz Bogusz'un performansı

Geçen sezon Los Angeles FC formasıyla MLS, US Open Cup ve Leagues Cup'ta toplam 33 maça çıkan Mateusz Bogusz, 17 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler