İskoç devi Celtic, Fenerbahçe kalecisi Livakovic’i transfer etmek istiyor!

Arif Can Yıldız
24.06.2024 - 21:34 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 21:53

Transfer haberleri... İskoçya Premiership şampiyonu Celtic, Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma giyen file bekçisi Livakovic'i kadrosuna katmak istiyor.

İskoç devi Celtic, Fenerbahçe kalecisi Livakovic’i transfer etmek istiyor!

AJANSSPOR DIŞ HABER

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de iç ve dış transfer hazırlıkları devam ediyor. Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) Hırvat Milli Takımının kalesini koruyan Dominik Livakovic'e talip çıktı.

Celtic'in radarında

İngiliz basınında yer alan habere göre, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin 6.65 milyon Euro bedelle Dinamo Zagreb'den transfer ettiği Hırvat kaleci Dominik Livakovic'i İskoçya Premiership şampiyonu Celtic kadrosuna katmak istiyor.

Teklif yaptı

Haberin devamına göre Yeşil-Beyazlı ekip kadrosunda görmek istediği 29 yaşındaki kaleci için İstanbul temsilcisne 9 milyon Euro'luk bir teklif götürdü.

İlgini Çekebilir
Dünya yıldızı forvetten Fenerbahçeliler'i heyecanlandıran beğeni!
Habere Git

 ‘’Mourinho ile birlikte çalışmak büyük bir onur’’

Tecrübeli fila bekçisi, Mourinho’nun Hırvatistan Milli Takım kampını ziyaret etmesinin ardından "Otele gelip bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Onunla birlikte çalışmak büyük bir onur. O dünyanın en iyi antrenörlerinden biri. Bundan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon istatistiği

Tecrübeli eldiven, geride bıraktığımız sezon Sarı-Lacivertli forma altında 47 maça çıktı. Takım arkadaşlarıyla birlikte Süper Lig'i ikinci sırada bitirirken UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselen kaleci sadece 28 gol yedi ve 64 kurtarışta bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler