İskoç devi Süper Lig'in yıldızını transfer etmek istiyor

08.07.2024 - 20:50 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 21:27

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da forma giyen Polonyalı yıldız Jakub Kaluzinki, İskoçya Premiership devi Celtic'in transfer listesinde bulunuyor.

İskoç devi Süper Lig'in yıldızını transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Alex de Souza yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Antalyaspor, transfer engelini aşmaya çalışıyor. FIFA'da 6 dosyayı bulunan kırmızı-beyazlılar, dosyalarını kapatmak için Jakub Kaluzinski'den gelir elde etmek istiyor. Avrupa kulüpleri de Akdeniz ekibini kapısını çalıyor.

Celtic'in radarında

İskoçya basınından Football Scootland'ın haberine göre Premiership ekiplerinden Celtic, Antalyaspor'da forma giyen Jakub Kaluzinski'yi transfer etmek istiyor.

Uzun süredir izliyor

Haberde yer alan detaya göre Glasgow ekibi, 21 yaşındaki futbolcuyu eski takımı Lechia Gdansk döneminden beri takip ediyor.

İlgini Çekebilir
Ronaldo, Antalyaspor'un yıldızını transfer ediyor
Habere Git

Real Vallodolid ile yarış halindeler

Celtic ile La Liga ekibi Real Vallodolid'in Antalyaspor'da forma giyen Polonyalı Jakub Kaluzinski için yarış halinde oldukları belirtildi.

3.5 milyon Pound isteniyor

Ortaya koyulan haberde Antalyaspor’un Polonyalı futbolcu için belirlediği bonservis bedeli de yazıldı. Akdeniz ekibinin genç futbolcu için yaklaşık 3.5 milyon Pound istediği vurgulandı. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, sezonu açtı Alex siftah yaptı
Habere Git

300 bin Euro’ya alındı

Geçtiğimiz sezon başında Lechia Gdansk’tan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Polonyalı orta saha için sadece 300 bin Euro yetiştirme bedeli karşılığında anlaşma sağlandı. Şubat ayında Sport Interia’da çıkan haberlerde ise Polonya ekibine bu bedelin ödenmediği ve durumun FIFA’ya taşınabileceği iddia edildi. 

A milli takıma çağrıldı

Polonya U21 Takımı forması giydiği dönemde Antalyaspor’a transfer olan genç oyuncu, kırmızı-beyazlı formayla gösterdiği performansla birlikte Polonya A Milli Takımı’ndan da davet aldı. Euro 2024’e katılan ükesinin geniş kadrosuna davet edilen Kaluzinski, nihai kadroda ise kendisine yer bulamadı. 

35 maça çıktı

Sezona ilk 11 oyuncusu olarak başlayan ve geçirdiği ağır sakatlığa rağmen sahalara erken dönen 21 yaşındaki oyuncu, sadece 5 hafta forma giyemedi. Süper Lig’de 31, Türkiye Kupası’nda da 4 kez sahaya çıkan başarılı futbolcu, 2 bin 611 dakika sahada kalarak 2 kez de takım arkadaşlarını golle buluşturdu.

Senin için hazırladığımız haberler