İskoçya Premier Ligi’nin açılışı Hagi’nin oğlu Ianis’ten

31.07.2021 - 17:44 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 17:54

Son dakika haberleri… İskoçya Premier Ligi’nin ilk maçında Glasgow Rangers, Livingstone’u mağlup etti. Ianis Hagi de sezonun ilk maçını boş geçmedi. İşte detaylar…

İskoçya Premier Ligi’nin açılışı Hagi’nin oğlu Ianis’ten

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin İstanbul doğumlu oğlu Ianis Hagi, İskoçya'da kariyerini başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Yeni sezonun ilk maçında Livingstone'a konuk olan Glasgow Rangers, henüz 8. dakikada Ianis Hagi'nin ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. Bu gol, İskoçya Premier Ligi 2021-22 sezonunun ilk golü oldu. 

Gerrard'ın yüzü güldü

Maçın 8. dakikasında ceza sahasına yapılan orta, Ianis Hagi'nin önüne düştü. Sol ayağıyla topu önüne çekip 2 kişiyi devre dışı bırakan Hagi, düzgün bir sağ ayakla topu Livingstone filelerine gönderdi. Rangers, bu golle 1-0 öne geçerken; genç futbolcunun attığı bu gol, yeni sezonun ilk golü oldu. Takımın genç teknik direktörü Steven Gerrard, Hagi'nin golünden sonra kendinden memnun bir şekilde oyuncusunu alkışladı. 

 

Diğer yandan, son şampiyon Glasgow Rangers sezonun ilk maçında Livingstone'u Hagi 8', Wright 78' ve Roofe'un 90. dakikada attığı gollerle 3-0 mağlup etti. 

Senin için hazırladığımız haberler