Islam Slimani, "Fenerbahçe'de oyun tarzım değişti..."

25.04.2021 - 17:16 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 17:26

Dış haberler... Fransız basınına konuşan eski Fenerbahçeli Islam Slimani, Türkiye günlerinde asıl mevkisi dışında oynadığını ileri sürdü. İşte detaylar...

Islam Slimani, "Fenerbahçe'de oyun tarzım değişti..."

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin 2018 yılında 1,5 milyon Euro bedelle Leicester City'den kiraladığı Islam Slimani, Fransız L'Equipe Gazetesi'nin hafta sonu eki için demeç verdi. Futbola nasıl başladığını, ilk dönemdeki antrenman yükünü ve aylık kazancını anlatan Slimani, Türkiye'de mevkisinin dışında oynamak zorunda kaldığını iddia etti. Slimani, "Fenerbahçe'de oyun tarzım değişti." dedi. İşte detaylar.

"Ne kadar eleştirirseniz eleştirin, o kadar güçlenirim"

Futbola Cezayir'de başladığını ve aylık 50 Euro karşılığında kariyerini sürdürdüğünü söyleyen Slimani, kariyerinin ilk dönemlerinde günlük 4 kez antrenman yaptığını itiraf etti. Cezayir'de gol atmasına rağmen eleştirildiğini belirten Slimani, "Beni ne kadar eleştirirseniz, o kadar güçlenirim." diyor. Kuzey Afrika'lı golcü, Türkiye günlerinede değinerek, performansındaki yetersizliği takımın oyun kurgusuna bağladı.

"Tipik bir golcüydüm..."

Islam Slimani, "Başta tipik bir golcüydüm. Fenerbahçe’de oyun tarzım değişti. Fenerbahçe’de geriye gelmek zorundaydım topu almak için. Daha sonra Monaco’da Ben Yedder ile yardımcı forvet rolünde başarılı oldum ve Mourinho’dan Tottenham’a transfer teklifi aldım."

Cezayirli futbolcu bu sezon Fransız ekibi Olympique Lyon ile 20 maça çıkarken 2 gol, 3 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler