Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Islam Slimani, Anderlecht'e Transfer Oldu

Orhan Gülek
01.02.2023 - 18:24 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 18:29

Bir dönem Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcu Islam Slimani, Belçika ekiplerinden Anderlecht'e transfer oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Islam Slimani, Anderlecht'e Transfer Oldu

AJANSSPOR - HABER

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Cezayirli forvet Islam Slimani, Belçika ekiplerinden Anderlecht'e transfer oldu.

Son olarak Fransa ekibi Brest forması giyen Cezayirli golcü sezon sonuna kadar Anderlecht'in başarısı için mücadele edecek.

Slimani, 5 gole katkı sağladı

Sezon başında Brest'te forma giyen 34 yaşındaki futbolcu, bu sezon çıktığı 18 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti..

Fenerbahçen için hata demişti

2018/2019 sezonunda Leicester City'den kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Islam Slimani, Türkiye macerasını "hata" olarak değerlendirmişti. Slimani, geçtiğimiz yıl Fransa kanalına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye geldiğimde Teknik Direktör bana güveniyordu ve oynatıyordu. Sonra bir gün bana kiralık olarak takıma katıldığım, gelecek yıl takımda olmayacağım ve idmanlara çıkmayacağımı söylediler. Ocak ayında teklifler vardı ama müsaade etmediler. Türkiye transferim bir hataydı." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de düşük performans sergiledi

Islam Slimani, 2013 yılında Sporting'den 31 Milyon Euro'luk bonservis bedeli ile İngiltere için ayrılmıştı. Premier Lig'de Leicester City forması ile beklenen performansı ortaya koyamayan forvet, Fenerbahçe'ye kiralandı. Sarı-Lacivertliler ile çıktığı 25 maçta yalnızca 5 gol kaydederek, düşük performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler