Isla'nın ayrılığının perde arkası!

26.06.2020 - 10:38 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 10:40

Fenerbahçe'nin tecrübeli bek oyuncusu Mauricio Isla, geride bıraktığımız günlerde sarı-lacivertlilerle yollarını ayırdı. Isla, Fenerbahçe'den neden ayrıldı? Parası ödenmiyor muydu? Isla'nın ayrılığının perde arkası...

Isla'nın ayrılığının perde arkası!

Geride bıraktığımız günlerde Fenerbahçe’den ayrılık kararı alan Mauricio Isla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Isla, Fenerbahçe’den neden ayrıldı? Mali problemler mi etkileyici oldu? Detaylar haberde…

Isla’ya uzun süre ödeme yapılmadı

Sabah’ın haberine göre; Şilili futbolcu Isla’ya yaklaşık 7 ay ödeme yapılmadı ve sarı-lacivertli yönetim, oyuncuların paralarını ayrı ayrı yatırmayı tercih etti.

Konuyu Gustavo ile paylaştı

Isla’nın ödemelerde yaşanan sıkıntıların ardından konuyu takım arkadaşı Gustavo ile paylaştığı, Brezilyalı oyuncunun ise ödemesini aldığını söylediği belirtildi.

Gitme izni verildi, yollar ayrıldı

Bunu öğrenen Isla hakkını FIFA'da arayacağını belirtti. Bu isyanın ardından harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, oyuncuyla pazarlık masasına oturdu. Isla lig bitmeden gitme izni verilmesi üzerine yönetimle el sıkışıp ayrıldı.

Isla, bu sezon kaç maçta oynadı?

32 yaşındaki futbolcu bu  sezon Fenerbahçe’de 25 maçta 3 asist yaptı. 2018-19 sezonunda 37 maçta 6 asist, Cagliari’den ilk geldiği sezon olan 2017-18 sezonunda ise 29 maçta 3 asiste imza atmıştı.

Isla’nın Fenerbahçe’ye maliyeti ne kadar?

Futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı kulüp tarafından açıklanmış ancak; oyuncunun maliyeti konusunda herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler