İşleri gol attırmak! Fenerbahçe ve Alanya’nın gol formülü…

08.02.2020 - 23:12 | Son Güncellenme: 08.02.2020 - 20:13

TFF Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Alanyaspor’u konuk ediyor. Peki iki takımın orta saha futbolcusu Kruse ve Junior Fernandes'in performansları nasıl? Fernandes, Galatasaray'a karşı müthiş bir gol atmıştı. Kruse bu sezon kaç asist yaptı, kaç gol attı? İşte tüm detaylar...

TFF Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Alanyaspor’u konuk ediyor. İki takım da kritik maçtan 3 puan çıkarmak isterken, gol yollarında Kruse ve Fernandes’in performansları büyük önem taşıyor.

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele Fenerbahçe ve Alanyaspor Kadıköy’de karşılaşıyor. Fenerbahçe’de Max Kruse ve Alanyaspor’da Junior Fernandes, gole verdikleri katkıyla dikkat çekiyorlar. Kruse, Fenerbahçe’nin bu sezon kaydettiği gollerin %30’una katkı sağlarken; Fernandes ise Alanyaspor’un attığı gollerin %28’ine katkı sağladı.

Sarı - lacivertli takımda Kruse, turuncu - yeşilli takımda ise Fernandes, 5 asist ile oynuyor. Kruse 6 gol kaydederken, Junior Fernandes ise 8 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler