MKE Ankaragücü Maçından Sonra Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Açıklama

Akın Ungan
05.09.2022 - 00:46 | Son Güncellenme: 05.09.2022 - 01:14

Süper Lig'de 3-2 kazanılan MKE Ankaragücü maçından sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael Josef de Souza ve sahaya giren taraftar hakkında konuştu.

MKE Ankaragücü Maçından Sonra Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 3-2 Beşiktaş galibiyeti ile tamamlanan zorlu mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

Valerien Ismael, "Takımımı tebrik ediyorum. Zemin bugün çok kötüydü. Zor anlar yaşadık. Maçın geneli tam bir savaş içinde geçti. Golü attık geri dönüşler oldu. İkinci yarıda üstünlüğü ele geçirdik. Duyguların yoğun olduğu anlar yaşandı son anlarda." ifadelerini kullandı.

"Josef'in neden kırmızı kart gördüğünü anlamadım"

Maç sonunda sahaya girerek Beşiktaşlı futbolculara tekme atan Ankaragücü taraftarı ve kırmızı kart gören Josef de Souza hakkında konuşan Ismael, "Josef'in neden kırmızı kart gördüğünü anlamadım. Takım arkadaşını korumak istedi orada. Duyguları anlarım. Duygusal olmak başka bir şey ama taraftarın sahaya girmesi kabul edilemez. Kırmızı kartı kabul edilemez görüyorum." dedi.

"İkinci maçı Ankaragücü'ne karşı evimizde oynayacağız"

Fransız teknik adam son olarak, şunları söyledi: "Bazı anlarda daha sakin ve akıllı oynamamız gerekiyor. Duygu yoğunluğunun yüksek olduğu maç oldu. Önde olduğumuz zaman rakibimiz maçı durdurmak istedi. Sorun değil. İkinci maçı Ankaragücü'ne karşı evimizde oynayacağız ve taraftarımız bizimle olacak. Taraftarın sahaya girmesini eleştiriyorum. Bu konu saygı çerçevesinde olan konu değil. Sahaya bir taraftarın girip rakip takımın oyuncusunu tekmelemesi doğru değil."

Senin için hazırladığımız haberler