Boluspor Abdurrahman Canlı ve İsmail Çipe'yi Transfer Etti

Akın Ungan
28.02.2023 - 20:41 | Son Güncellenme: 01.03.2023 - 00:03

TFF 1. Lig'den Boluspor, Galatasaray'dan İsmail Çipe ve Bodrumspor'dan Abdurrahman Canlı'yı transfer etti. Kulüp, yapılans sözleşmeleri resmen açıkladı.

Boluspor Abdurrahman Canlı ve İsmail Çipe'yi Transfer Etti

Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Boluspor, transferde son hamlelerini yaptı. Kaleci ve orta saha mevkisini güçlendirmek için yaptığı görüşmeler sonucunda 2 ismi kadrosuna kattığını duyurdu.

Galatasaray’ın yedek kalecisi İsmail Çipe ile Boluspor bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Orta saha mevkiinde ise Boluspor geçmişi olan Abdurrahman Canlı ile kırmızı-beyazlı ekip sezon sonuna kadar anlaştı. Kulüp her iki transferi de resmi sitesinden duyurdu.

Abdurrahman Canlı'nın kariyeri

4 Mayıs 1997, Erzurum Karayazı doğumlu olan Canlı, Fenerbahçe A.Ş. altyapısında futbola başladı. Burada profesyonelliğe geçiş yapan Abdurrahman Canlı; Sakaryaspor ve Tarsus İdman Yurdu takımlarında kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Atakaş Hatayspor’a transfer olan Canlı sırasıyla Anagold 24 Erzincanspor, DyorEX Boluspor, Bodrumspor ve Adanaspor takımlarında forma giydi.

Abdurrahman Canlı, 12’si Süper Lig, 43’ü 1. Lig olmak üzere kariyerinde toplam 160 resmi karşılaşmada görev yaptı. Canlı ayrıca 13 kez Milli Takım yaş gruplarında forma giydi.

İsmail Çipe'nin kariyeri

5 Ocak 1995, Antakya doğumlu olan Çipe, Atakaş Hatayspor altyapısında futbola başladı. Daha sonra kısa sürede Galatasaray’a transfer olan İsmail Çipe, burada profesyonelliğe geçiş yaptı. Çipe, 12 yıllık Galatasaray kariyerinde Başkent Şafakspor FK, Tuzlaspor, Vavacars Fatih Karagümrük ve Yukatel Kayserispor takımlarında kiralık olarak forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler