İsmail Karabilen’e moral ziyareti

24.02.2021 - 19:29 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 19:37

Bu yıl Fenerbahçe Beko’nun, Afyon Belediyespor’a kiraladığı genç basketbolcu İsmail Karabilen, takımıyla yaptığı antrenman sırasında talihsiz bir şekilde düşüp ayak bileğini kırdı. Ameliyat olan Karabilen'i Fenerbahçe yöneticileri ziyaret etti. İşte detaylar...

İsmail Karabilen’e moral ziyareti

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko’nun sezon başında Afyon Belediyespor’a kiraladığı genç basketbolcusu İsmail Karabilen, bugün takımıyla çıktığı antrenman sırasında ayak bileğinden sakatlık yaşadı. Karabilen’in sakatlanmasıyla ilgili Afyon ekibinden ve Fenerbahçe Beko’nun resmi twitter hesabından bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, bileğinden ameliyat olan sporcuyu Fenerbahçe yöneticileri ziyaret ettiği belirtildi.

Ribaund pozisyonunda düştü

ING Basketbol Süper Ligi ekibi Afyon Belediyespor, İsmail’in sakatlığına ilişkin sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Paylaşımına göre Karabilen, ribaund pozisyonuna çıktığı sırada yere düşüp ayak bileğinden sakatlandı.

Sakatlığı sonrasında ameliyat için İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edilen genç basketbolcuyu, kulüp yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, takım menajeri Cenk Renda ve diğer kulüp yetkilileri ziyaret ederek moral verdi. 

Kiralık olarak gönderilmişti

Fenerbahçe Beko'nun 2001 doğumlu genç pivotu İsmail Karabilen, bu sezon tecrübe kazanabilmesi için Afyon Belediyespor ekibine kiralanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler