Alanyaspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası İsmail Kartal Açıklama Yaptı

13.03.2022 - 21:11 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 21:44

Süper Lig'de, Alanyaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Maçı F.Bahçe, 5-2 kazandı. Maç sonu Teknik Direktör İsmail Kartal açıklama yaptı. İşte detaylar...

Alanyaspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası İsmail Kartal Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Altay Bayındır'ın kurtarışları, Diego Rossi ve Arda Güler'in performansı ile maçı 5-2 kazanmayı başaran Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

"Çok güzel bir hava yakaladık"

İsmail Kartal, "Çok güzel maç oldu. Taktiksel ve fiziksel anlamda gelişerek buraya kadar geldik. Çok güzel bir ortamımız var, çok güzel bir hava yakaladık. Son 5 maçın 4'ünü kazandık, bu çok anlamlı. Alanyaspor deplasmanında 5 golle galip gelmek önemli. 5 gol dışında 5-6 tane %100 gol pozisyonumuz var. Yükselen performansımız var." dedi.

"İlk gol tesadüf değil"

İsmail Kartal: "Bütün rakipleri çok iyi analiz edip bunu oyuncularımıza net anlattığımı düşünüyorum. İlk gol tesadüf değil. Biz bunu çalıştık.  Alanyaspor'a bilerek topu bıraktık. Sonrasında neler yapacağımızı çalıştık. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koyuyor. Çalışıyoruz ama maçı ne kadar isteyeceğiz, bu da önemli. Hepsini anlattım ve takım da gereğini yaptı."

"Benim antrenmanlarım çok tempolu"

"Benim antrenmanlarım çok tempolu, çok zevkli. Gece gündüz takımın gelişimi için ekibimle çalışıyorum. Oyuncular da verdiğim emeği görüyor ve onlar da çalışıyor. Oyuncularıma çok saygı duyuyorum, çok güveniyorum. Onlar da bize karşı aynısı. Birbirimize karşı net bir güven ortamımız olduğu için çok iyi çalışıyoruz."

İlgini Çekebilir
Arda maçı, Fenerbahçe geleceği kazanıyor
Habere Git

"Arda'nın önü açık, en büyük oyuncu olacak"

"Arda ne zaman oyuna girecek, ne zaman ilk 11 oynayacak, bunları gerçekten çok iyi planlıyoruz. Bugün de tam zamanında oyuna aldığımı düşünüyorum. 1 gol, 1 asist. Tam onun oynayacağı bir ortam vardı. Arda'nın önü açık. Bizim evladımız. Onu koruyoruz. Gelecekteki en büyük futbolcu olacak."

Senin için hazırladığımız haberler