İsmail Kartal: "Attığımız golün rehavetiyle çok çabuk gol yedik"

15.01.2020 - 22:50 | Son Güncellenme: 15.01.2020 - 22:50

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Çaykur Rizespor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal değerlendirmelerde bulundu.

Kartal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Maçtan önce de dediğim gibi, Galatasaray’a karşı çok disiplinli oynadık ve iyi mücadele ettik. Topa sahip olan takım her ne kadar Galatasaray olsa da biz boşlukları iyi değerlendirip sonuç almak istiyorduk ve bunu başardık. Golün rehavetiyle çok çabuk gol yedik. Yemesek kazanabilirdik ya da ikinci, üçüncü golü atabilirdik. İkinci yarı iki takımın da pozisyonları var. Aramızda ilk defa böyle bir takıma karşı oynayan genç oyuncularımızı kazandık. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Artık her şeyi İstanbul’a bıraktık. İnşallah orada da hak eden bir üst tura yükselir.

Umar Aminu’nun hafif bir sakatlığı vardı ama bugün düşünmedik. Elimizde ileriye dönük genç yeteneklerimiz var. 7-8 tane 20’li yaşlarda oyuncular vardı. Bu oyuncuları Rizespor ve Türk futboluna kazandırmak için oynatmayı düşünüyorum. İnşallah onlar da üstüne koyarak devam ederler."

Senin için hazırladığımız haberler