İsmail Kartal: "Biz 13'te 13'e bakmıyoruz. Bunu yasakladım"

28.09.2023 - 21:42 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 22:35

Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Başakşehir'i yendiği maç sonrası teknik direktör İsmail Kartal açıklamalar yaptı. Detaylar.

İsmail Kartal: "Biz 13'te 13'e bakmıyoruz. Bunu yasakladım"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Başakşehir'i 4-0 yendiği karşılaşma sonrası teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"İlk 30 dakika tam planladığım gibi gitti"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Kartal, "İlk 30 dakika tam planladığım gibi gitti. 3-0 olunca oyuncularım rahatlıkla biraz daha rahat oynamaya çalıştılar. 3 gün sonra da maçımızın olduğunu düşünürsek kafalarında da o var. Devre arasında toplantı yaptık. 

"Rakibe pek pozisyon vermedik"

Ciddiyeti bırakmamamız gerektiğini, yüksek tempoda olmasa da 4,5 hatta 6'ncı golü atmamız gerektiğini konuştuk. Rakibe pek pozisyon vermedik. Maçın başından sonuna kadar oyunu domine ettik. Daha farklı sonuç da olabilirdi. 

İlgini Çekebilir
Buldozer Fener!
Habere Git

Başakşehir gibi bir takıma karşı kazandığımız için oyuncularımı tebrik ederim. Taraftarımızın verdiği enerjiden dolayı teşekkür ediyorum. 

"Doğru yoldayız"

Oyunumuzu geliştirmek için uğraşıyoruz. Doğru yoldayız. Biz 13'te 13'e bakmıyoruz. Bunu yasakladım. İlk maç bizim için en önemli maçtır. Sezon sonuna kadar da böyle olacak

"Cengiz Ünder ve Emre Mor bize güç katacak"

Cengiz Ünder büyük bir güç. Çok kaliteli bir oyuncu. Emre Mor da öyle. Bu arkadaşların gelmesi bize güç katacak. Çok daha geniş kadroyla rakibe göre farklı oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Sebastian Szymanski: "Harika bir galibiyet aldık"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler