İsmail Kartal'dan Sivasspor maçı öncesi Emre Mor ve Cengiz Ünder açıklaması

Orhan Gülek
04.12.2023 - 19:36 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 19:38

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı öncesinde Emre Mor ve Cengiz Ünder ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'dan Sivasspor maçı öncesi Emre Mor ve Cengiz Ünder açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor ile kritik bir maça çıkıyor. Oynadığı son maçlarda istemediği sonuçlar alan Fenerbahçe, Sivasspor ile evinde oynayacağı maçı kazanmak ve taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Biz bugüne odaklandık"

İlk olarak Nordsjaelland maçının telafisini yapacakalırını söyleyen İsmail Kartal, "Biz maç maç düşünüyoruz demiştik. Nordsjaelland maçının telafisi ileriki günlerde olacaktır. Biz bugüne odaklandık. Oyuncularımızdan güzel bir reaksiyon bekliyoruz. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz." dedi ve şu sözlerle açıklamalarını sonlandırdı:

"Crespo'nun oynaması bir tercih"

"Crespo'nun oynaması bir tercih. Her oyuncu bizim için önemli, önümüzdeki maçlarda Emre Mor, Cengiz, King gibi isimlerde olabilir. Bu çok uzun bir maraton."

Fenerbahçe - Sivasspor ilk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Camara, Caner, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Burak Kapacak, Saiz, N'Jie, Rey Manaj.

Senin için hazırladığımız haberler