Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Açıklama Yaptı

Akın Ungan
29.04.2022 - 23:08 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 23:14

Süper Lig'de Gaziantep FK karşısında 3-2 kazanarak galibiyet serisine devam eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklama yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan maçı 3-2 kazanarak, galibiyet serisine devam eden Sarı-Lacivertliler'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, karşılaşma sonrası şu açıklamalarda bulundu:

 

"Tribünler ne kadar dolarsa o kadar motive oluyoruz"

"Öncelikle Müslüman Aleminin Ramazan bayramını kutluyorum. Stadı dolduran muhteşem Fenerbahçe taraftarlarına da ayrıca bir kez daha teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum, onlar varsa biz varız, biz onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Bu tribünler ne kadar dolarsa oyuncularım o kadar motive oluyorlar."

"Büyük keyif alıyoruz"

"Oyuncularım taraftarların desteğini ve sevgisini hissediyor. Bu da onların her zaman bu coşkuyla daha iyi mücadele etmelerini ve rakiplerine karşı bir adım daha önde oluyorlar. Oyuncularımla yaptığımız toplantılarda bu geri bildirimi bana söylüyorlar. Bu taraftarın önünde futbol oynamak çok zevkli. Muhteşem. Biz büyük keyif alıyoruz."

"Daha farklı da kazanabilirdik"

"Onları mahcup etmemek için iyi oynamak için iyi mücadele etmek için bütün gücümüzle her şeyimizi ortaya koymaya çalışıyoruz diyorlar. Sonuçta Gaziantep takımı iyi bir kadroya sahip iyi bir takımdı. Biz daha farklı da kazanabilirdik. Sonuçta bu akşam da kazanmasını bildik."

"Fenerbahçe taraftarları varsa biz varız"

"Yanılmıyorsam 15 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik aldık, 1 maç kaybettik. Bu güzel bir seri. Bunun için buradan oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum, Fenerbahçe taraftarları varsa biz varız."

"Abartmak istemiyorum"

"Çok fazla detaylara girmek istemiyorum, abartmak istemiyorum. Sadece ben işimi yaptım. Fenerbahçe'nin iç dinamiklerini çok iyi bilen bir insanım. Nereden nereye dokunacağını iyi bilen bir insanım pozitif futbol oynayacağım demiştim. İlk geldiğim gün Fenerbahçe'nin ve taraftarlarımızın ne istediğini çok iyi bilen birisiyim."

"Çünkü sonuçta ben de tribünlerden gelen taraftarların içinden gelen bu şehirde yaşayan bir Fenerbahçe'nin içinden çıkan biriyim. Bu süreç kolay olmadı. bir sistemden başka bir sisteme geçtik. Bu da bir buçuk ayımızı aldı. O süreç içerisinde biliyorsunuz sakatlıklar, bir sürü sıkıntılarımız vardı. 3 günde 1 maç oynuyorduk. Üç kulvardan yürüyorduk, kolay olmadı ama sonuçta istediğim oyunu oturttuk. Bu oyundan da futbolcuların keyif almaya başladılar. Antrenmanlardan keyif alıyorlar."

Senin için hazırladığımız haberler