İsmail Kartal Fenerbahçe'ye Veda Etti

Akın Ungan
04.06.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 13:54

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul toplantısına Ali Koç'la İsmail Kartal beraber geldi. Alkış ve tezahüratla karşılanan İsmail Kartal, Fenerbahçe'ye veda etti.

İsmail Kartal Fenerbahçe'ye Veda Etti

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı. Ocak ayında Fenerbahçe'nin başına geçerek, takımı büyük bir çıkışa geçiren ve ligi 2. sırada bitirmesini sağlayan İsmail Kartal'a büyük bir destek ve saygı vardı. Kartal, kongre toplantısında Fenerbahçe'ye veda etti. Kulüp, sosyal medyadan Kartal'la ilgili bir video paylaştı.

Ali Koç'la birlikte geldi

Sarı-Lacivertliler'in mali genel kurul toplantısına Başkan Ali Koç ile birlikte giriş yapan İsmail Kartal, üyeler tarafından alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Kartal'a, eşi ve çocukları da eşlik etti.

 

Koç: "İsmail Kartal yeniden göreve gelecek"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kartal hakkında şunları söyledi: "İsmail Kartal'a, kıymetli eşine, ve biricik oğluna 'Hoş geldiniz' diyorum. Bizi kırmayıp geldiler. Teşekkür ediyorum. İsmail Kartal yeniden göreve gelecektir, bundan hiç şüphem yok. İsmail hoca o dönem yükü çok ağır bir takıma geldi. Tribünleri birleştirdi, barıştırdı."

 

"Kartal ile devam etmemek 4 yılda aldığımız en zor karar oldu"

Sözlerine devam eden Koç, "İsmail Kartal'ın Fenerbahçe ile ömür boyu devam edecek çok sağlam bir gönül sözleşmesi var. Fenerbahçe'yle var olan değil, Fenerbahçe için var olan bir profildir. Sıkıntılı, zor ve acılı günlerimizde güneş gibi doğdu. Hocamızla devam etmemek, 4 yıllık görev süremizde aldığımız en zor karar oldu. İsmail hocanın belki de çok uzun zaman geçmeden tekrar bu camia ile yolları kesişecek." dedi.

Fenerbahçe'den İsmail Kartal paylaşımı

Fenerbahçe kulübü sosyal medya hesabından "Fenerbahçe'nin çocuğu İsmail Kartal!" başlıklı bir video yayınladı. Paylaşılan videoda Kartal'ın konuşması yer aldı.

"Gözümü kırpmadan geldim"

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: "Buraya bir görev verildiği için gözümü kırpmadan geldim. Burada neler yapabilirim, neleri değiştirebilirim? Çünkü Fenerbahçe'nin içini ve dinamiklerini bilen bir teknik direktörüm."

"Her şeyimi vermeye hazır bir insanım"

Kartal, "Ben hayatımın büyük bir bölümünü bu camianın tribünlerden gelen bir evladı olarak futbolculuk ve antrenörlük hayatımda gönül veren, isteyerek, her şeyimi vermeye hazır bir insanım. Onun için bu görevi kabul ettim. Bu camia taraftarımızla beraber en zor günde bile bütün dünyaya nasıl örnek olduğumuzu gösterdik." dedi.

"Fenerbahçeli olmak büyük bir ayrıcalıktır"

Son olarak İsmail Kartal taraftara şu sözler ile teşekkür etti: "Bence Fenerbahçeli olmak bana göre büyük bir ayrıcalıktır. Bu destekten dolayı, bana gösterilen yakınlıktan dolayı çok mutluyum. Onlara da teşekkür ederim."

İlgini Çekebilir
CANLI F.Bahçe 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurulu Yapılıyor. Koç TFF kararını açıklayacak
Habere Git

Sow: "Kalmayı hak etmiştin"

Fenerbahçe'ye veda eden İsmail Kartal'a Moussa Sow şu şekilde seslendi: "İsmail hoca, iyi iş çıkardın. Kalmayı hak etmiştin."

Senin için hazırladığımız haberler