İsmail Kartal, Jorge Jesus'u Bekleyen Fenerbahçe'ye Veda Etti

Akın Ungan
31.05.2022 - 21:36 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 21:59

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'u açıklamaya hazırlanıyor. Gelecek sezon için raporunu Ali Koç yönetimine sunan İsmail Kartal, kulübe veda etti.

İsmail Kartal, Jorge Jesus'u Bekleyen Fenerbahçe'ye Veda Etti

Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u bekliyor. Kulüp, Jesus ile yapılan anlaşmayı açıklamaya hazırlanırken, takımın mevcut teknik direktörü İsmail Kartal ise gelecek sezon için hazırladığı raporu Ali Koç yönetimine sundu.

İsmail Kartal vedalaştı

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre raporunu yönetime sunan İsmail Kartal, kulübe veda etti. Sarı-Lacivertli yönetim ise Kartal'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Vitor Pereira'nın ardından ligin 21. haftada Fenerbahçe'nin başına geçerek, büyük bir çıkış yakalayan İsmail Kartal, Kanarya'nın başında Süper Lig'de 18 maça çıktı ve 12 galibiyet aldı. 18 maçın 5'inde berabere kalan Kartal, 4 defa da sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin başında 41 puan toplayarak, 1.95 puan ortalaması ile takımı 2.'liğe kadar taşıdı. Ayrıca tecrübeli çalıştırıcı, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında en fazla puan toplayan teknik direktör oldu.

İlgini Çekebilir
Son dakika! Jorge Jesus uçakta, yola çıktı!
Habere Git

Fenerbahçe Jesus'u bekliyor

Öte yandan Jorge Jesus için Portekiz gazetesi Record, iki yardımcısı ve avukatıyla birlikte Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a yola çıktığını yazdı. Jesus'u almak için Ankara'dan havalanan uçağın, gece saat 00.00'da İstanbul'a inmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler